NEOBRIT

Brada za maškare mu sega že do pasu

Američan se je našemil v pirata, potem pa nič več bril. Njegovo dekle pazi, da se je nihče ne bi dotaknil.
Fotografija: Pušča si jo pet let. FOTOgrafije: Instagram
Odpri galerijo
Pušča si jo pet let. FOTOgrafije: Instagram

Brade so že lep čas v modi, vidimo jih lahko na vsakem koraku, a le redke so tako mogočne kot brada 32-letnega Lancea Wootona iz Kentuckyja. Junija 2014 si jo je prenehal striči, ker se je nameraval za noč čarovnic našemiti v pirata. Do oktobra je že imel veličastno brado, ki je pritegnila veliko pozornosti prijatelja, ta ima v lasti brivnico.
Pušča si jo pet let. FOTOgrafije: Instagram
Pušča si jo pet let. FOTOgrafije: Instagram

Povabil ga je, naj si pride ogledat izdelke za negovanje brade. Ni vedel, da te stvari sploh obstajajo. Nekaj jih je kupil in na spletu objavil rezultate njihove uporabe. V odziv je prejel povabilo na svoje prvo tekmovanje v bradah. Vsi so mu govorili, naj se že enkrat pobrije, a je postal odvisen od negovanja brade. Danes ta meri skoraj 80 centimetrov in mu sega do pasu.


V zadnjih petih letih se je udeležil več kot petih tekmovanj po svetu, v ZDA je celo osvojil drugo mesto v kategoriji naravnih brad. Našel je sponzorja, ki ga oskrbuje z negovalno kozmetiko. »Nekateri ljudje mislijo, da je moje početje noro in nesmiselno,« se spominja Lance.


Priznava, da namenja svoji bradi veliko časa. Češe jo in maže z oljem najmanj dvakrat na dan, njegovo dekle pa je stražar njegove brade. Nikomur ne pusti, da bi se je dotikal. Čeprav je ponosen nanjo, priznava, da je zelo moteča, še posebno ob vetrovnih dnevih. Prav tako mu otežuje hranjenje in plavanje. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije