HOKUSPOKUS

Če bo izgubil, lahko Trump krivca išče v čarovnicah

Prepričane so, da sta jim dve polni luni oktobra dali dodatne moči.
Fotografija: Donald Trump je pred štirimi leti presenetil vse, ko je kljub napovedim večine anket zmagal. FOTO: Tom Brenner, Reuters
Odpri galerijo
Donald Trump je pred štirimi leti presenetil vse, ko je kljub napovedim večine anket zmagal. FOTO: Tom Brenner, Reuters

Ankete aktualnemu predsedniku ZDA Donaldu Trumpu večinoma kažejo poraz, v prid njegovemu demokratskemu tekmecu pa govori še eno dejstvo: čarovnice so uročile Trumpa, da bi izgubil na predsedniških volitvah.

Da, prav ste prebrali – čarovnice. Več tisoč odraslih čarovnic je izreklo uroke, ki naj bi poskrbeli, da se bo v Belo hišo preselil Biden. Letošnjo noč čarovnic sta zaznamovali dve polni luni v oktobru, kar naj bi dalo čarovnicam dodatno moč, to pa so nameravale porabiti za izreke, s pomočjo katerih naj bi pomagali, da demokrati ponovno prevzamejo vodenje države. Čarovnice so se povezovale tudi prek spleta s pomočjo ključnikov, kot so #ZvežiTrumpa in #ČarovniškiUpor.

Čarovnice pa se tokrat niso prvič povezale proti možu Melanie Trump. Čarovniške uroke so izrekale že med lanskim poskusom, da bi prišlo do odstavitve predsednika, a se iz vsega skupaj ni izcimilo nič.

Ena izmed skupin na facebooku, ki se imenuje Zveži Trumpa in ima 6100 članov, je k izrekanju urokov pozvala tudi med zadnjo predsedniško debato, ki pa jo je po mnenju mnogih prepričljivo dobil podpredsednik. Nekatere čarovnice so prepričane, da so njihovi uroki poskrbeli, da se je Trump okužil z novim koronavirusom, zaradi katerega je bil nekaj dni tudi v bolnišnici.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije