NAJBOLJ BRANO

Onemeli ste, ko ste izvedeli, kaj so porodničarji našli v nožnicah Slovenk

Pregled najbolj branih bizarnih dogodkov, ki so zaznamovali lansko leto.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Royalty Free, Getty Images
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Royalty Free, Getty Images

Dragi bralci, priznajmo si, leto 2021 se je v glavnem (spet) vrtelo okoli koronavirusa. A tokrat ste se pod rubriko bizarno bolj kot na teorije zarote, napovedi babe Vange ter napovedi o koncu sveta osredotočali na nenavadne dogodke pri nas in v sosednjih državah. Naslednje novice so bile najbolj brane na našem portalu v rubriki Bizarno v letu 2021.

Bizarna Slovenija

Če se vam zdi, da se čudni in nenavadni predmeti v nožnicah znajdejo le v filmih, ste ob prebiranju naslednjega članka spoznali, da se motite. To se dogaja tudi pri nas. Priznani slovenski ginekolog in porodničar Stanko Pušenjak je namreč povedal, kaj vse so našli v nožnicah slovenskih žensk in kateri predmeti so jih najbolj presenetili.

image_alt
Šokirani boste, kaj so porodničarji našli v nožnicah Slovenk

Na spletu je prav tako zakrožil posnetek, ob katerem se je marsikdo prijel za glavo. V večernih urah se je domnevno na Vojkovi ulici v Ljubljani voznik belega avtomobila zaletaval v prav tako belo vozilo pred seboj, ki je stalo pred rdečo lučjo na semaforju. V avto se je zaletel večkrat zapored in ga tako premaknil za nekaj metrov

Na družabnih omrežjih pa je navduševal posnetek, ki ga je delil štajerski vloger Šuba. Kot je znano, se je gorivo pri nas občutno podražilo in vloger je javnosti prikazal, kako poceni natočiti gorivo v Sloveniji

image_alt
Slovenci se držijo za glavo na črpalkah: to je nova realnost (FOTO)

Ogorčeni turisti na Hrvaškem, panika v Gradcu

Na strani Dnevna doza povprečnega Dalmatinca (Dnevna doza prosječnog Dalmatinca) na facebooku so objavili fotografijo, na kateri je skupina ljudi. »Šest senčnikov, sedem kopalnih brisač, tri mize in stoli, hladilnik s hrano in pijačo, prenosniki, tablice, oprema za igro, potapljanje, karte,« je navedeno ob opisu fotografije in dodan ključnik »ničesar prepustiti naključju«.Pod fotografijo se je razvila razprava, ki je ne preberete vsak dan.

image_alt
Prizor s plaže v Dalmaciji razdelil ljudi: to vse so prinesli seboj (FOTO)

Italijanski turist, ki je dopustoval na Hrvaškem, je objavil posnetek, kako tam ločujejo odpadke. Video se je hitro razširil po spletu in metal slabo luč na pristojne.

V trgovini v Gradcu je neka trgovka pregledovala in pripravljala banane, nenadoma pa jo je presneto zabolelo. Roka ji je hitro otekla in nemudoma so jo odpeljali v bolnišnico. Glede na to, da gre za banane, ki so v Avstrijo pripotovale iz Ekvadorja, so takoj posumili na brazilskega potujočega ('bananskega') pajka, katerega ugriz je lahko celo usoden. Iskalna akcija se je končala brez uspeha, ženska je preživela.

Brez seksa ne gre, tudi pri duhovnikih

Dostavljavec, ki je skrbel za prevoz pošiljk za podjetje Amazon Prime, je dobil odpoved zaradi posnetka, ki je postal viralen na družbenih omrežjih. Ob posnetku Amazonovega kombija za dostavo, na katerem kurir odpira zadnja vrata vozila, iz njega pa izstopi veselo dekle, oblečeno v kratko črno obleko s telefonom v dekolteju, so mnogi pomislili, da sta osebi v vozilu počeli reči, ki ne sodijo na delovno mesto. »Nepooblaščena oseba ne sme vstopiti v dostavna vozila, saj to predstavlja kršitev politike podjetja. Obveščamo vas, da ta voznik ne bo več dostavljal paketov uporabnikom Amazona,« so sporočili iz podjetja.

image_alt
Posnetek občevanja v kombiju ga je stal službo (VIDEO)

»Bil sem povsem zaslepljen. Vedel sem, da ima drugega, a nisem hotel verjeti. Kar sram me je,« se je za glavo držal 56-letni Josip Varga iz slavonske vasi Komletinci pri naših južnih sosedih, kjer ga prebivalci opisujejo kot uglednega in vplivnega šefa tamkajšnjega štaba civilne zaščite in predsednika vaškega odseka stranke HDZ. Konec decembra je namreč doma zalotil ženo z drugim, in to s 47-letnim župnikom Mirkom Mrnarevićem.

image_alt
Duhovnik speljal ženo politiku

Američana Donna in Vanner Johnson pa sta se letos odločila za zabavo kupiti DNK-test, kar se je izkazalo za vse prej kot zabavno. Že leta 2007 sta se namreč zatekla po pomoč na kliniko za umetno oploditev, po opravljenem testu čez več kot desetletje pa sta ugotovila, da mož ni oče mlajšega sina. Seveda je on najprej pomislil, da mu je bila nezvesta, toda izkazalo se je, da je bil njun 12-letni sin spočet s semenom neznanega darovalca. Na kliniki za umetno oploditev je namreč prišlo do neljube napake.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas