EROTIČNI KLUB

Bi se cepili v erotičnem klubu? Te sestre bi vas pičile (FOTO)

Promocijska akcija kluba na Dunaju
Fotografija: Cepljenje kot erotično doživetje? Zakaj pa ne. FOTO: Leonhard Foeger Reuters
Odpri galerijo
Cepljenje kot erotično doživetje? Zakaj pa ne. FOTO: Leonhard Foeger Reuters

Kako spodbuditi cepljenje, se v zadnjih mesecih sprašuje večina evropskih držav. Vprašanje je pereče tudi pri nas, saj je epidemiološka slika izredno slaba, a se zdi, da se nasprotniki cepljenja nikakor ne bodo dali prepričati k temu ukrepu.

Za zelo domiseln pristop pa so se odločili pri naših severnih sosedih. Na Dunaju namreč cepijo tudi v enem od erotičnih klubov. Čeprav gre, roko na srce, bolj za njihovo promocijsko akcijo, pa je ideja močno odmeva.

Ob obisku erotičnega kluba (Funpalast) se namreč obiskovalci lahko brezplačno cepijo, ob tem pa prejmejo še bon, ki ga lahko uporabijo za vstop v svet erotike.

Cepljenje v erotičnem klubu FOTO: Leonhard Foeger Reuters
Cepljenje v erotičnem klubu FOTO: Leonhard Foeger Reuters
»Seveda gre v prvi vrsti za zabavno promocijsko akcijo, ime našega kluba Funpalast dobesedno pomeni zabavo. Je pa tudi znano, da se predvsem moški migranti na Dunaju niso pripravljeni cepiti in veliko naših gostov prihaja iz te skupine ljudi. Zato želimo tudi mi malo doprinesti k nujnem porastu stopnje precepljenosti,« je za avstrijski časnik Kronen Zeitung povedal lastnik lokala Christoph Lielacher.

Cepilno akcijo so začeli 1. novembra in poteka vsak ponedeljek. Na cepljenje pa niso vabljeni le moški, dobrodošle so tudi ženske in mladoletni. Dostop do cepilnega mesta namreč ne poteka skozi prostore kluba, kjer goste zabavajo lahkotno oblečena dekleta.

Cepi medicinsko osebje, je pa na cepilnem mestu tudi rdečelaso dekle, oblečeno v zapeljivo medicinsko sestro, ki stoji ob strani osebam, ki se cepijo.

Cepljenje v erotičnem klubu FOTO: Leonhard Foeger Reuters
Cepljenje v erotičnem klubu FOTO: Leonhard Foeger Reuters

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije