SKRIVNOST

Bermudski trikotnik na parkirišču

Objavljeno 10. april 2019 08.35 | Posodobljeno 10. april 2019 08.54 | Piše: A. P.

Pred prodajalno se sprožajo alarmi in zaklepajo vrata. Razlog za ta nenavadni pojav ostaja skrivnost.

Parkirišče, na katerem se dogajajo nenavadne stvari. FOTO: Wiki
BRISTOL – Na ducate angleških nakupovalcev je prijavilo nenavadno dogajanje na parkirišču pred poslovalnico znane trgovske verige. Prejšnji mesec tam številni niso mogli zakleniti ali odkleniti svojega vozila, prav tako niso mogli izklopiti alarma.
image
Parkirišče, na katerem se dogajajo nenavadne stvari. FOTO: Wiki

V komentarjih pod spletnimi objavami je podobne izkušnje delilo še več ljudi. Nekateri so bili prepričani, da se jim je izpraznil akumulator ali baterije v ključih, vendar niti po zamenjavi ni bilo nič drugače. Da bi bilo čudno dogajanje posledica uporabe nadzornih kamer, ki so povezane z internetom, so predstavniki trgovine zanikali. »Zaskrbljeni smo nad temi pojavi, raziskujemo in poskušamo položaj razrešiti v dobro naših strank,« je povedal predstavnik trgovca.
Nekateri so krivdo zvalili na nadzorne kamere.


Nekateri dogajanje primerjajo z bermudskim trikotnikom, kjer izginjajo ladje in letala. »To je bizarno, pomislil sem, da se je izpraznila baterija. Sin je kupil novo, pa ključ še kar ni deloval,« se je pridušal kupec. Neprijetno izkušnjo je razkrila tudi nosečnica z dojenčkom, ki je morala v avto skozi sopotnikov sedež, da je lahko prižgala motor. Vrata pa je lahko odprla šele iz notranjosti. »To ni bilo prav prijetno,« je dejala. 
Deli s prijatelji