»​Baba Vanga« iz ZDA napovedala epidemijo, prihaja pa tudi konec sveta

Pisateljica je videnja začela imeti pri petih letih.
Fotografija: Foto: Shutterstock FOTO: Shutterstock Photo
Odpri galerijo
Foto: Shutterstock FOTO: Shutterstock Photo

Po spletu te dni krožijo številne teorije zarote, vse se navezujejo na pandemijo novega koronavirusa, ki se nezadržno širi tudi po Evropi. Da bo stara celina v letu 2020 deležna številnih pretresov, je napovedala že znana bolgarska jasnovidka baba Vanga, zdaj pa se je pojavila nova jasnovidka. 

Preberite tudi: Je baba Vanga napovedala koronavirus? »2020 bo Evropa skoraj nenaseljena«


Poleti 2008 je ostarela jasnovidka Sylvia Browne razkrila, da je začela sporočila prejemati že, ko je bila stara pet let. Svoje napovedi je zapisala v knjigi, ki jo je nekoliko kasneje tudi izdala. V oči najbolj bode napoved za leto 2020: »Huda pljučna bolezen se bo razširila po vsem svetu. Napadla bo pljuča in bronhije ter se upirala vsem znanim zdravljenjem.« Vse to je zapisano v njeni knjigi Napovedi in prerokbe o koncu sveta, kjer je Brownova še napovedala, da bo bolezen prišla v dveh ciklih. Najprej naj bi udarila letos, potem pa še čez 10 let, nato naj bi bolezen popolnoma izginila.

Preberite tudi: Grozljivo naključje? Pred 40 leti napovedal koronavirus


Napoved je zbledela iz javnega spomina, avtorica knjige Sylvia Browne pa je umrla leta 2013. Toda v času pandemije koronavirusa je znova pritegnila pozornost. Kopije njene knjige se zdaj prodajajo po nekaj 100 dolarjev. Spomnimo, da je nekaj podobnega napovedal tudi veliki Nostradamus.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije