ŽELJA

To je nenavadna želja znanega radijca

Miha Deželak bi šel na porodniško!
Fotografija: Miha se je navdušil nad pasmo kavalir kralja Charlesa.
Odpri galerijo
Miha se je navdušil nad pasmo kavalir kralja Charlesa.

Miha Deželak ni kot vsak – in njegove ideje včasih niso običajne, česar se zaveda tudi njegova žena Irena, ki ga pozna do obisti. Družina radijskega voditelja sicer šteje že pet članov, a Miha pravi, da bi si rad vzel porodniško, če bi jo le dobil – za kužka, ki si ga goreče želi.


»Pri starših na morju me je tako navdušil pes pasme kavalir kralja Charlesa, da si ga ne morem izbiti iz glave,« pravi Miha, ki je nad štirinožci navdušen že od nekdaj, saj je bil kot otrok vedno obkrožen s kakšnim. »Za spol mi je vseeno, morda bi raje fantka, da bo vzpostavljeno družinsko ravnovesje. Vsekakor pa mora pravi kuža sam najti lastnika,« se smeji voditelj, ki ima dve hčerki, Mojco in Manco, ter sina Mateja.
Miha se je navdušil nad pasmo kavalir kralja Charlesa.
Miha se je navdušil nad pasmo kavalir kralja Charlesa.

»Le žene ne morem prepričati,« pojasni, kje tiči težava. Zato smo se mi opogumili, da poskusimo Ireno prepričati v njegovem imenu, saj sta si po pregovorni primerjavi s pasmo neverjetno podobna – če velja rek 'kakršen lastnik, takšen pes', bo namreč Mihova žena s psičkom veliko pridobila.


Namesto ene bi jo obdajala dvojna mera humorja, veselja in inteligence. Poleg tega je kavalir kralja Charlesa izredno pogumen, prilagodljiv in vdan – to pa so vse lastnosti, ki jih lahko pripišemo tudi iskrivemu voditelju!
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije