POSTAVNA IVICA

»Takšne linije nisem imela že 20 let«

Energična in vedno nasmejana primorska dama, ki pri 67 letih prekipeva od življenjske radosti, najraje pa zapleše v mini krilu, Ivica Vergan, se je po devetih tednih v oddaji Zvezde plešejo morala posloviti, a zmag ji v življenju kljub temu zlepa ne zmanjka.
Fotografija: Vedno vedra Ivica Vergan in Matej Krajcer sta s koreografijami pokazala, da ni z njima nikoli dolčas.
Odpri galerijo
Vedno vedra Ivica Vergan in Matej Krajcer sta s koreografijami pokazala, da ni z njima nikoli dolčas.

Energična in vedno nasmejana primorska dama, ki pri 67 letih prekipeva od življenjske radosti, najraje pa zapleše v mini krilu, Ivica Vergan, se je po devetih tednih v oddaji Zvezde plešejo morala posloviti. »Če sem na začetku le ugibala, ali se mi bo uspelo naučiti vseh koreografij, lahko zdaj rečem, da se mi je odlično posrečilo,« je občutke strnila ob prihodu domov in priznala, da po izpadu iz šova šele zbira informacije in odzive.
Ivica je blestela v romantičnih in drznih plesih.
Ivica je blestela v romantičnih in drznih plesih.

Tudi vse pošte oboževalcev ji še ni uspelo prebrati. Vesela je vsake pohvale in lepe misli, graje pa so jo, kot pravi, le okrepile. »To je del tega. Skoraj 50 let sem na sceni in vem, da so komentarji takšni in drugačni. Če nisi pripravljen sprejeti kritike, hitro vržeš puško v koruzo. Jaz pa grem puško v koruzo raje iskat. Borim se dalje in se poskušam pokazati v še boljši luči,« pove brez dlake na jeziku.

Več lahko preberete v aktualni številki revije Suzy.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije