ČE BI...

Tadej Bricelj: Zagotovo jo pozna vsa Slovenija

Rad se šali na svoj račun, še raje pa na tuj. Radijec, ki je vedno poln optimizma in pripravljen na akcijo, nas na Radiu Antena v jutranjih urah razveseljuje z domislicami, poleg tega pa je postal tudi nov obraz Planet TV. Gledamo ga lahko namreč kot komentatorja oddaje Od težaka do junaka in kot sovoditelja Klemna Bunderle v šovu Nova zvezda Slovenije.
Fotografija: Tadej Bricelj - Brico se rad pošali na račun sebe in drugih. Pravi, da ima prirojen dar govora. FOTO: Planet TV
Odpri galerijo
Tadej Bricelj - Brico se rad pošali na račun sebe in drugih. Pravi, da ima prirojen dar govora. FOTO: Planet TV

… bil Donald Trump, bi večino svojega premoženja razdelil med ljudi, predvsem med brezdomce, ki jih je v 'obljubljeni deželi' res že nenormalno preveč.

… imel čarobno paličico, bi uničil vse orožje tega sveta, če pa bi imel še eno možnost, bi v možgane vsakega človeka programiral ljubezen, mir in občutek za sočloveka.

… ujel zlato ribico, bi zanjo skrbel kot za ljubezen svojega življenja. Če bi seveda prinašala srečo. V nasprotnem primeru bi jo spekel na žaru in si jo privoščil do kosti.

… imel na izbiro en lepotni poseg, bi stopil svoje 'fuk ročke'. Trenutno so takšne, da lahko iz njih dobim vsaj 10 kilogramov sočnih ocvirkov.

… lahko, bi preživel noč s Sandro Bullock, od Slovenk pa raje ne izdam imena, zagotovo jo pozna vsa Slovenija. Aja, nisem povedal, kaj bi počel. Ne bi bil tipični moški, ki takoj skoči med rjuhe, ampak bi z njo preživel lep izlet, jo peljal na adrenalinski podvig, za konec pa še na božansko večerjo. Kar bi sledilo, prepuščam vaši domišljiji, zagotovo ji ne bi bilo slabo!

… se še enkrat rodil, bi bil točno to, kar sem, nič drugačen, nič večji in nič lažji. Še vedno bi ostal energičen, nasmejan, pozitiven in malo nor.

… bil zgodovinska osebnost, bi bil Albert Einstein, ker nisem tako pameten kot on in bi me zanimalo, kako je imeti tako noro pamet.

… šel na samotni otok, bi vzel s sabo samo japonke in odkrival kotičke otoka. No, seveda pa bi bila z mano tudi ženska avanturistka, ki jo zanimajo sanjska odkrivanja sveta.

… bil neviden, bi iskal tiste, ki kradejo revnim, in jim sproti delil nevidne klofute, ki bi jim dale misliti. Prepričan sem, da bi se tako prebudili iz svojega pohlepnega življenja in postali boljši ljudje.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije