MEH NA MAH

Najlepši pari na narodno-zabavni sceni

Saj poznate tisto iz pravljice Sneguljčica in sedem palčkov: Zrcalce, zrcalce na steni povej, katera najlepša v deželi je tej? Na televiziji Golica ne iščejo ene najlepše, temveč dva najbolj karizmatična, zaljubljena in hkrati odlična glasbenika, ki sta bodisi samo zaljubljena ali pa že poročena. Par, ki bo letos prestal vse zahtevne naloge, bo uradno postal najlepši na narodno-zabavni sceni.
Fotografija: Lara in Aljaž, lanska zmagovalca izbora za najlepši par na narodno-zabavni sceni. FOTO: facebook
Odpri galerijo
Lara in Aljaž, lanska zmagovalca izbora za najlepši par na narodno-zabavni sceni. FOTO: facebook

Začela se je nova sezona iskanja najlepših zaljubljencev na televiziji Golica. »Vsak zadnji torek v mesecu ob 20. uri zvečer bomo predstavili po en nov par. Januarja sta že bila prva na vrsti Vili in Maja Marinšek iz Ansambla Erazem, februarja pa smo gostili Zdenko in Sandija Šafariča iz Prleškega kvinteta,« pravi odgovorna urednica televizije Ljubica Špurej Jazbinšek, ki vseh, ki se bodo še predstavili do konca julija, še ne razkriva. »Tako bo pričakovanje vsakega novega para toliko slajše,« meni Ljubica, sicer članica skupine Zaka pa ne, v kateri ob njej prav tako nastopa soprog Gašper Jazbinšek. V lanski, prvi sezoni oddaj sta na koncu zmagala zaljubljena Lara Voler in Aljaž Goličnik, člana Ansambla Šepet. Kdo bo najlepši in najboljši letos, bo znano avgusta. Vse predstavitve parov in finale bo tudi letos vodila Klavdija Winder Pantner, sicer pevka skupine Katrca. Poleg Lare in Aljaža sta se lani za ta naslov potegovala še Tadeja Abram, pevka ansambla Slovenski zvoki, in njen Sandi Avbreht ter zasedla drugo mesto, letos septembra pa se bosta poročila. Med tekmovalci sta bila tudi Marina in modrijan Franjo Oset, pa Tjaša Hrovat in Uroš Steklasa, sicer že zaročena, o njuni zaroki smo pisali v prejšnji reviji Suzy.

Klara Lorger z revijo Suzy in prijateljico Barbi. FOTO: facebook
Klara Lorger z revijo Suzy in prijateljico Barbi. FOTO: facebook


Med pari sta bila tudi Drago Jambrek, član skupine Zaka pa ne, in njegova Klara Lorger, pevka v Ansamblu Vihar, ki še kar vztrajata na koruzi. Klara je pred kratkim praznovala 30. rojstni dan, ki ga je dočakala tako, da se je 30 dni pred rojstnim dnevom vsak dan fotografirala z aktualnim dnevnim časopisom ali revijo. Seveda je prišla na vrsto tudi naša revija Suzy. Fotografijo s še eno ljubljeno osebo in skupaj z revijo ali časopisom je morala vsak dan objaviti na facebooku natanko ob 15.35 uri, ki je ura njenega rojstva. Nalogo, ki so jo zakrivili prijatelji, je seveda izpolnila, ne vemo pa, kaj je v zameno dobila. A upamo, da se je izplačalo. ​Pa da ne bomo povsem zašli, naj povemo še, da sta bila med lanskimi pari tudi Lidija Križnik, članica ansambla Frajerke, in njen Kristijan Šmid ter Urška Lužar in Peter Marela, člana Ansambla Jureta Zajca. Zanimivo, kar nekaj naštetih je bilo na letošnjem koncertu Parada domačih Koroškega radia, ki je bil že 12. po vrsti. Na Prevaljah so namreč nastopili Ansambel Vihar, skupina Zaka pa ne, Ansambel Jureta Zajca, Slovenski zvoki, Ansambel Toneta Rusa, Ansambel Zupan, Modrijani, za humor pa je poskrbel gasilec Sašo Dobnik. Program sta povezovala Janja Širnik in Jani Repnik, ki ob sredah na Koroškem radiu vodi oddajo Sredina parada domačih, po tej je dobil ime koncert, ki je že postal vsakoletni osrednji glasbeni dogodek na Koroškem. Radi mu prisluhnejo tudi ljubitelji glasbe z druge strani meje, iz sosednje Avstrije. Letos je bilo takih res veliko. Dokaz, da jim je naša glasba zelo pri srcu. 

 

Suzy. 
Suzy. 


»Preberite več v Suzy, naši novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na narocnine@delo.si oziroma pokličite na brezplačno številko 080 11 99.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije