ZVEZDNICI

Menopavza druži Salome in Zvezdano

Prvič sta se globlje povezali med snemanjem oddaje Zvezdane Mlakar.
Fotografija: Salome in Zvezdana Mlakar Foto: Facebook
Odpri galerijo
Salome in Zvezdana Mlakar Foto: Facebook

Obe sta brez dlake na jeziku, zaznamovani s prav posebnim naglasom, druži pa ju tudi ista barva las, čeprav sta povsem neznačilni 'blondinki'. Prvič sta se globlje povezali med snemanjem oddaje Zvezdane Mlakar, v kateri je Salome nastopila z osebnoizpovedno zgodbo, ki je marsikoga spravila do solz.

Potem sta se bežno srečevali na prireditvah, vse dokler se nista znašli na seznamu igralk prihajajoče glasbene komedije Menopavza. Naporne vsakodnevne vaje na odru, za klavirjem in v plesnem studiu pod budnim očesom koreografske mojstrice Mojce Horvat so ju še bolj povezale in začeli sta se družiti tudi v prostem času.

»Včeraj sem imela edini dan v tednu brez vaj in odločila sem se presekati rutino, mletje v glavi in učenje besedila. Doma smo pobirali jabolka in na pomoč mi je priskočila Salome. Kako je priročna in pridna, nič ji ni bilo težko, ko smo še pozno v noč jabolka mleli in stiskali za sok. Vmes sva vseeno vadili petje, da je zelo duhovita, mi pa sploh ni treba govoriti,« je njuno povezanost razkrila Zvezdana. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije