ZNANI V ZVEZDAH

Manca Košir pred težko preizkušnjo

Januarja in februarja 2019 jo čakajo težje preizkušnje, neka izguba, ki lahko oslabi zdravje in počutje, zato velja tedaj dodatno poskrbeti za svojo dušo in telo.
Fotografija: Njeni projekti niso namenjeni lastnemu uspehu, ampak so tudi družbenokoristni.
Odpri galerijo
Njeni projekti niso namenjeni lastnemu uspehu, ampak so tudi družbenokoristni.

Manca Košir je ženska velikih talentov – v karti kraljuje skoraj popolna Davidova zvezda, najsrečnejša in zelo redka aspektna struktura, pri kateri so planeti povezani v popolni harmoniji, podpirajo drug drugega, človeka obdarijo s posebnimi sposobnostmi in mu olajšajo pot, česarkoli se loti. Poudarek na ognjenih in zračnih znamenjih ji daje veliko intelektualno širino, radovednost, komunikacijski dar, bister, hiter um ter pogum, zagon za vedno nove projekte. Ascendent je v kraljevskem znamenju leva, njegov vladar, Sonce, pa v ribah, kar kaže sočutje, socialno noto. Njeni projekti niso namenjeni lastnemu uspehu, ampak so tudi družbenokoristni. Podobno kaže Luna v kozorogu, značilna za ambiciozne poslovne ženske, čustveno realne in pragmatične, ki pa je v 6. hiši dela in služenja drugim ter povezana s sočutnim in dobrodelnim Neptunom. Ljudje z Luno v hiši dela se dobro počutijo v službi, imajo velik občutek dolžnosti in odgovornosti, so deloholiki. Pa še na ascendentu ima tri močne planete, Pluton, Saturn in Mars, slednja sta vladarja hiše dela in kariere. Oboje ji je izjemno pomembno in z železno voljo premaguje velike napore in ovire te naporne konjunkcije. Zdi se, da je morala pogosto prestavljati gore ovir na svoji poti, a je tudi to ni odvrnilo od cilja. Luna in Venera po kažeta, da delo prinaša uspeh in zadovoljstvo, severni karmični vozel, da je kariera njeno poslanstvo, kofiguracija jod s Soncem na vrhu pa, da se ji je življenje pogosto samo korenito spremenilo v dobrem ali slabem.
Poudarjen je tudi tesen odnos s hčerkama. V hiši otrok je Jupiter, dobrotnik, ki nakazuje srečo, širjenje obzorij, uspeh. Močan je, lepo povezan z Venero in intenzivnim Plutonom. S tako poslovno naravnano karto, pragmatično Luno in znamenjem vodnarja v 7. hiši partnerstva, ki kaže potrebo po svobodi, sicer ni klasična mama, a sta ji hčerki vseeno zelo blizu in druga drugo marsikaj učijo. Kar nekaj velikih premikov jo še čaka. Pr. Luna prihaja naslednje leto 1. hišo – v javnosti jo bomo spet več videli, stopila bo iz zaodrja in zasijala. Pr. Mars vstopi v devico, kar pomeni, da jo bodo pisanje, razpravljanje, nastopanje, Merkurjeve dejavnosti, spremljale še vrsto let. S tr. Saturnom, ki prihaja pozimi 2019 v 6. hišo, bo morala začeti bolj skrbeti za zdravje in vsakodnevno rutino. Januarja in februarja 2019 jo čakajo težje preizkušnje, neka izguba, ki lahko oslabi zdravje in počutje, zato velja tedaj dodatno poskrbeti za svojo dušo in telo. Sicer pa prihodnje leto hkrati tr. dobrotnik Jupiter vstopa v 5. hišo ukvarjanja z otroki, ustvarjalnosti, veselja ter se konec prihodnjega leta vrne na svoj rojstni položaj. Jupitrov povratek pa vedno prinaša srečo in uspešno leto. Čeprav bo treba pozimi stisniti zobe, se bo na koncu vse dobro izšlo.
 


Suzy. 
Suzy. 


»Preberite več v Suzy, naši novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na narocnine@delo.si oziroma pokličite na brezplačno številko 080 11 99.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije