LJUBEZEN PO DOMAČE

Ljubezenski spodrsljaji štirih kmetov in kmetice Vesne

Pet src, pet tekmovalcev, pet gruntov in kopica ljubezenskih zapletov. 
Fotografija: Vesni Šošterič v boju za ljubezen pomaga vsa družina.
Odpri galerijo
Vesni Šošterič v boju za ljubezen pomaga vsa družina.

Rek 'saj ni res, pa je' bi najbolje označil že drugo sezono šova, ki streže s posrečenimi liki, ki vsako soboto zabavajo gledalce. Pod drobnogled smo vzeli podvige podeželskih amorčkov, ki so učbeniški primeri, česa vse se na zmenku ne počne. Domače mleko, skuta in mečkanje na seniku so sicer dragoceni aduti, a za srečno zvezo tudi ne smeš biti popoln ljubezenski štor.

Sanjski tast in spolne igračke

Vesna je kot edina ženska pravi zadetek, za njeno srce in grunt pa se bori en kandidat več kot pri drugih kmetih. A naša Vesnica ga vseeno biksa. Poročiš se z vso družino, ne le s svojo izbranko, pravi ljudska modrost. Tega se Vesna še kako zaveda, saj je njena romanca pravi družinski projekt. Ne samo da je starševski tribunal prebiral ljubezenska pisma njenih kupidov, na Franca Jožefa spominjajoči oče jim je ob prvem srečanju še bral levite s pištolo na mizi. Draga Vesna, čeprav je bil to v času avstro-ogrske monarhije ustaljen ženitveni protokol, danes to niso odlike sanjskega tasta!
Milan Medved je k sebi povabil tudi Rožo, ki pa mu ne pusti dihati.
Milan Medved je k sebi povabil tudi Rožo, ki pa mu ne pusti dihati.

Je pa očitno na kmetiji bolj sanjski kot oče njen plišasti slonček z veliiikim rilcem, s katerim naj bi se osamljena poigravala. Čeprav se je snubcem ob njenih opolzkih namigovanjih razmahnila domišljija, pa vam le polagamo na srce, da na prvih zmenkih ne omenjajte svojega vibratorja.

Zaslišanje leta

Renato je prava zakladnica ljubezenskih spodrsljajev. Najprej smo sočustvovali z njim, ko ga je ena od deklet zaslišala kot policijski inšpektor. Vprašanja, kot so 'ali imaš gonorejo, hemoroide, uši, težave z alkoholom, drogami, nasiljem v otroštvu, si piroman, pedofil, zasvojen s pornografijo in kako hitro ti pride', namreč na zmenku niso spoznavna radovednost, ampak odjavna špica.
Renato Lužar je za zdaj precej okorni romeo.
Renato Lužar je za zdaj precej okorni romeo.

Če smo tedaj še sočustvovali z ubogim fantom, pa smo bili že naslednjič neprijetno presenečeni nad tem, kako hitro je prevzel taiste gestapovske metode ob izpraševanju kandidatk. Delno je njegova vidna hiperinflacija samozavesti razumljiva, ni pa upravičena. Škoda, da brhke mladenke ob njegovem neprimernem in nezrelem vrtanju o spolnosti in paradiranju v kopalkah niso bile sposobne udariti z roko po mizi in mlečnozobega romea postaviti nazaj na realna tla. Morda pa se, po napovedniku sodeč, obeta prav to, saj je manekenka Doroteja Knehtl, ki je Renatu sicer zelo všeč, naznanila, da na kmetiji že ne bo opravljala kmečkih opravil. Kdor visoko leta, torej očitno sam kida svoj gnoj.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije