SOLZE

Salome je jokala zaradi Buraka

Užaloščena Salome. 
Fotografija: Salome. FOTO: Mediaspeed.net
Odpri galerijo
Salome. FOTO: Mediaspeed.net

Na Suzyjino zabavo leta, na kateri je glavno vlogo igral bradati lepotec Burak Özçivit, je bila povabljena tudi Salome. Ves teden se je pripravljala na ta posebni trenutek, ko bo lahko skočila v objem svojemu velikemu idolu, prijateljicam se je pohvalila, da se bo lahko fotografirala z najbolj zaželenim moškim ta hip. Posebej zanj si je celo naročila unikatno obleko pri slavnem Alanu Hranitelju, a ko je prišla v preddverje Križank, je obnemela.

Pred njo je stal Burak iz kartona, sicer v naravni velikosti, a ne iz mesa in krvi, kot si je zamišljala. Od bridkosti in razočaranja je zajokala, a nam jo je le uspelo potolažiti. Ko so se solze posušile, se je odločila, da bo pozirala ob fotografiji vročega Turka. Seveda je to storila po svoje in na način, kot bi si želela marsikatera oboževalka. Zagrabila ga je za mednožje in se glasno zarežala.
Takole si je Salome privoščila Buraka in z njim pristala na naši naslovnici.
Takole si je Salome privoščila Buraka in z njim pristala na naši naslovnici.

»Buraka se žal nisem naužila, zato si bom na poti domov privoščila burek,« je še hudomušno dodala. A Burak iz kartona je iz Križank sumljivo izginil nezano kam. Da ga le ni povabila s sabo?! 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije