INTERVJU

Gorka in Natalija pred finalom sporočata tole

V nasprotju s prvo sezono plesnega šova Zvezde plešejo sta v letošnjem finalu kar dve ženski. Igralka Gorka Berden in nekdanja vrhunska plezalka Natalija Gros sta v zadnjih tednih izjemno napredovali, navdušili, očarali in dokazali, da sta iz pravega testa. Zaupali sta nam svoje občutke in misli o velikem finalu in tem, kako zelo ju je ples spremenil.
Fotografija: »Sem samosvoja, kompleksna, duhovita in človeška,« o sebi pravi Gorka. FOTO: Proplus
Odpri galerijo
»Sem samosvoja, kompleksna, duhovita in človeška,« o sebi pravi Gorka. FOTO: Proplus

Gre za tekmovanje, zato sta tudi nasprotnici. V čem je vaša 'nasprotnica' v prednosti?

Natalija: Gorkina prednost je, da je igralka, zna se vživeti v vlogo, je izrazna, kar je zelo pomembno, in prav to meni povzroča velike težave. Jaz preveč razmišljam, zato je moj obraz na trenutke brezizrazen. Gorka je v vseh teh tednih naredila izjemen napredek!
Gorka: Natalija ima prednost v marsičem! Bila je vrhunska športnica, je v odlični kondiciji, je osredotočena, poleg tega pa ima neverjeten občutek za gib. Ima idealno fizično in psihično postavitev za plesalko. Poleg tega pa je super oseba, kar so ljudje že zdavnaj opazili.

V čem pa ste vi v prednosti pred njo?

Natalija: V primerjavi z Gorko sem v prednosti v tem, da sem navajena fizičnega napora in da imam v sebi neko fizično moč, ki je ona v tolikšni meri verjetno nikoli ni imela. A konec koncev bo Gorka več kot kos vsemu temu.
Gorka: Moja interpretacija, energija in osebnost, ki jo vložim v ples.

 

Več preberite v aktualni številki revije Suzy.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije