Predstavitvena informacija

Znanstveniki odkrili kapsulo za hujšanje in dodatno energijo

Odvečna telesna teža je težava sodobnega sveta, povezana s tveganjem za številne bolezni, zato si marsikdo, ki je pretežek, prizadeva shujšati za vsako ceno. A dejstvo je, da mnogim med njimi to ne bo uspelo s konvencionalnim pristopom, ki pravi: manj jej in se veliko gibaj, saj ima lahko njihova debelost številne vzroke. 
Fotografija: Hujšanje in energija FOTO: Samo
Odpri galerijo
Hujšanje in energija FOTO: Samo

Nekoč se ni smelo jesti tega in onega, zdaj pa se ničesar striktno ne izloči z jedilnika. Dejstvo je, da vsi dobro vemo, kaj je zdrava prehrana, in da ne odkrivamo Amerike. S hujšanjem oz. dieto jih začne veliko, program pa običajno zaključi manj ljudi. Sebi in bližnjim vse lepo obljubijo, potem pa se počasi začnejo izgovori, da imajo druge obveznosti, službo, otroke, da nimajo časa za vadbo ali pripravo zdrave hrane. Razume se, da so mnogi izgovori upravičeni, a poskrbeti bi morali za zdravje, da ne bo prepozno.

Kako je videti dieta s prehranskim dopolnilom SLIMM-FIT. FOTO: SLIMM-FIT
Kako je videti dieta s prehranskim dopolnilom SLIMM-FIT. FOTO: SLIMM-FIT

Naključno odkrita energija oziroma dvojni namen kapsul SLIMM-FIT

Po prvi nabavi smo najprej preizkusili delovanje kapsul SLIMM-FIT pri prijateljih in znancih. Prijatelj, ki sicer nima velikih problemov z odvečno težo (malo pivskega trebuha), je za hec vzel ženino kapsulo popoldne in po njegovih besedah je imel veliko energije, brez težav je delal za računalnikom pozno v noč, kljub napornemu delovniku, obenem pa se je šele, ko je šel spat, zavedel, da je »pozabil« večerjati in preskočil »obred« prenajedanja zvečer. Pravi, da zdaj vsak dan vzame dve kapsuli, eno po zajtrku, eno popoldne. Zelo mu pomaga pri delu, koncentraciji, lažje in učinkoviteje prenaša vsakodnevne napore. Kot bi kupil 120 energijskih pijač za ceno 39,90 – zelo poceni je to, pa še bolj zdravo je, ker so kapsule SLIMM-FIT iz naravnih sestavin, pa še trebuh je izginil.

Nekaj logike pa je vseeno pri vsem tem. Kapsule SLIMM-FIT vsebujejo kofein iz ekstrakta kola oreščkov, in sicer 80 mg na kapsulo, dejstvo pa je, da je kofein stimulant.



Orešček kola, ki je v kapsulah SLIMM-FIT, je dal ime Coca-Coli. FOTO: SLIMM-FIT
Orešček kola, ki je v kapsulah SLIMM-FIT, je dal ime Coca-Coli. FOTO: SLIMM-FIT

Pa nazaj k osnovnemu namenu kapsul SLIMM-FIT

Eden glavnih krivcev za povišano telesno težo je stres, saj mnogi takrat nenadzorovano jedo in se bašejo, da se potešijo ali potolažijo. Stres vpliva tudi na mnoge druge bolezni, povišan tlak, sladkor, holesterol, poslabša delovanje celotnega organizma. Zaznava se, da ljudje vse pogosteje delujejo v okoljih z napetimi in stresnimi odnosi, zato je tudi skrb za duševno zdravje pomembna. Debelost prištevamo med bolezni, katerih vzroke gre iskati tudi v čustvenem ozadju, zaradi katerih postane hrana nadomestek za nekaj drugega, nekakšno sredstvo za čustveno polnjenje, iz katerega izhaja tudi sindrom prenajedanja. Večletno nabiranje kilogramov pa vodi k številnim srčno-žilnim boleznim.



FOTO: SLIMM-FIT
FOTO: SLIMM-FIT

Debelost je vse večji problem tako v svetu kot pri nas. Po nekaterih ocenah ima že več kot polovica Evropejcev čezmerno telesno težo, vse več težav z odvečnimi kilogrami pa imajo tudi otroci.

Debelost je v razvitem svetu najpogostejša kronična presnovna bolezen.
 

KAKO DELUJEJO KAPSULE SLIMM-FIT

-    So naravne in delujejo v skladu z vašim telesom. S stradanjem nikoli ne boste dosegli želenega cilja. Naše telo je narejeno tako, da bi jedlo. To je preprosto in jasno. Ko mu odrekate hrano, delujete proti naravi. Tako se ne da doseči shujševalnega učinka, ki bi trajal dlje časa. Podobno se dogaja, ko telo prisilite v nenaravne vaje.
-    Zagotavljajo hiter in zelo močan učinek. Namesto da bi mesece jedli zelenjavo, kuhano na pari, se odrekali priljubljeni hrani in sladkarijam ter šteli vsak gram hrane, lahko preprosto telo prestavite na drugo raven kurjenja maščobe. Brez dviganja uteži in napornih vaj. To je samo vprašanje nastavitve presnovnih mehanizmov.
-    Ni vam treba stradati. Ni kriva hrana, da ne morete shujšati, temveč način, na katerega telo razpolaga z zaužito hrano in jo spreminja v energijo.
-    Samodejno kuri maščobo 24 ur na dan. Kapsule SLIMM-FIT omejujejo lakoto in pospešijo procese kurjenja maščobnega tkiva.
Težo LAHKO odpravijo enkrat za vselej. Kapsule SLIMM-FIT delujejo v skladu z naravnim delovanjem telesa. Zato ni možnosti, da bi se pojavil jo-jo učinek, ki se zgodi po vsaki dieti.


FOTO: SLIMM-FIT
FOTO: SLIMM-FIT

Kam po hujšanju izgine maščoba?

Redimo se iz enega samega razloga: ker telo oskrbujemo z več kalorijami, kot jih porabimo. To povzroča, da se, enostavno povedano, vsa odvečna hrana spreminja v maščobne zaloge, ne glede na to, ali presežek zaužijemo v obliki beljakovin, ogljikovih hidratov ali maščob. Ampak kaj se z maščobnimi zalogami zgodi, ko hujšamo? Kam izginejo?
 

Kopičenje maščob v obliki trigliceridov

Maščobne celice našega telesa so kot velika skladišča. Kadar preveč jemo in se premalo gibljemo, se v njih skladiščijo rezerve v obliki trigliceridov. Ko se odločimo za hujšanje, ko torej povečamo porabo energije in zmanjšamo njen vnos s hrano, pa je telo primorano v praznjenje svojih skladišč, da ne obstane. Maščobne celice začnejo prazniti zaloge.


FOTO: SLIMM-FIT
FOTO: SLIMM-FIT

Naravne sestavine in njihova edinstvena kombinacija v kapsulah SLIMM-FIT so tisto, kar naredijo kapsule tako učinkovite. Dvakrat dnevno vzemite 1 kapsulo pred obrokom in jo popijte z veliko količino vode in opazili boste, kako se maščoba vsak dan dobesedno topi s trebuha, zadnjice in stegen ter razkrije sanjsko, vitko postavo.

GLAVNE SESTAVINE KAPSUL SLIMM-FIT (prehranskega dopolnila)
- NIACIN 
- EKSTRAKT IZ KOLA OREŠČKOV
- EKSTRAKT ZELENEGA ČAJA
- EKSTRAKT VRBE
- KVERCETIN
- INULIN
- INOSITOL
- EKSTRAKT ČRNEGA POPRA


FOTO: SLIMM-FIT
FOTO: SLIMM-FIT


Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije