KLJUČNO

Veščina, ki obljublja najboljši seks

Ne, ne gre za velikost njegovega organa.
Fotografija: Ne videz in tehnika, za dober seks je ključna predanost. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Ne videz in tehnika, za dober seks je ključna predanost. FOTO: Thinkstock

Nora kemija, fenomenalna domišljija, fizična vzdržljivost in orgazem. Mnogi bi rekli, da so to štiri obvezne sestavine odličnega seksa. A kot se je izkazalo v eni od nedavno izvedenih anket, to ne bo držalo. Kajti strokovnjaki na podlagi odgovorov sodelujočih trdijo, da obstaja samo ena veščina, ki zagotavlja vrhunsko spolno izkušnjo, ta pa je popolna predanost.

Glavni elementi predanosti so osredotočanje na partnerja, občutek globoke erotične intimnosti, dobra komunikacija in želja po zadovoljevanju potreb sočloveka.


Orgazem postranskega pomena

Številni pari se med seksom pretirano ne obremenjujejo z orgazmom, saj je spolni akt, čeprav ga partnerja doživita, lahko slab. Več pozornosti dobri ljubimci posvečajo sami poti in vanjo vključijo vse, kar obema prinaša zadovoljstvo, čeprav vrhunca ni.

Večina od tisoč v omenjeni anketi sodelujočih parov je navedla, da je predanost najpomembnejši element spolne izkušnje, saj ta vključuje medsebojno spoštovanje, sprejemanje in nežnost.


Videz in tehnika na dnu lestvice

Videz in tehnika sta se znašla na samem dnu lestvice seksi prioritet, kajti dobre partnerje je mogoče najti v vseh oblikah in velikostih, tehnike, ki med rjuhami res štejejo, lahko z izkušnjami usvoji vsak, predanost pa je tista, ki se pokaže že med prvim odnosom in je, če jo partnerja premoreta, prisotna med vsakim naslednjim.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije