OČITKI

To moški najbolj zamerijo ženskam

Nekatera njihova dejanja le težko spregledajo.
Fotografija: Previsoka pričakovanja in opravljanje sta dve napaki žensk, ki jih moški težko spregledajo. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Previsoka pričakovanja in opravljanje sta dve napaki žensk, ki jih moški težko spregledajo. FOTO: Thinkstock

Vsi smo ljudje in vsi delamo napake. Na redditu so moške vprašali, katere jih v intimnih zvezah pri partnericah najbolj motijo. Naslednji odgovori so zasedli prva mesta.

Ne povedo naravnost, kaj bi rade

To, da one pričakujejo, da jim bodo brali misli in iskali pomen med vrsticami, je v moških očeh največja napaka njihovih boljših polovic. Veliko srečnejši bi bili, če bi neposredno povedale, kaj pričakujejo, kaj bi rade in kaj jih moti.

Nimajo življenja zunaj intimne zveze

In zato pričakujejo, da bo par vedno skupaj. Veliko raje bi videli, da bi imel vsak svoj krog prijateljev in bi se vsaj včasih oba zabavala po svoje.

Pričakujejo popolnost

V smislu odnosa, doma, vzgoje otrok. Zakaj se primerjati z drugimi in iskati nekaj več, če so zadeve povsem sprejemljive takšne, kot so?

Napačno si razlagajo stvari

Ti so prepričani, da one v vsem vidijo le najslabše in si praviloma naslikajo najslabši možni scenarij. Če zamudi, še ne pomeni, da jo vara, temveč da je bila na cesti gneča. Če je včasih molčeč, pa ne, da razmišlja, da bi jo zapustil, temveč le, da preprosto ni njegov dan. V ozadju ni nič mračnejšega in globljega.

Nočejo se opravičiti

Zakaj je tako težko priznati, da se včasih motijo in se zato ne opravičijo? Nihče ni brez napak in dejstvo, da ženske svoje le redko priznavajo, moške zelo moti.

Premalokrat ga pohvalijo

Tudi moški bi radi slišali pohvale, vendar jih ne slišijo pogosto ...

Postavljajo ultimate

Teh ne mara nihče, konec koncev ne morejo biti temelji zdravega odnosa.

Opravljajo

Zakaj morajo prijateljice vedeti, kaj se dogaja znotraj štirih sten? Opravljanje in razlaganje težav vsem, ki so jih pripravljeni poslušati, je z moškega vidika v razmerju nedopustno, žal pa prepogosto ...

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije