POZOR

Štirje jasni znaki, da on ne misli resno

Morda si tega niste pripravljeni priznati, a obstajajo znaki, ki zgovorno pričajo, da nima resnih namenov.
Fotografija: Če vam šesti čut govori, da ste zanj le zabava, bi ga morali poslušati. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Če vam šesti čut govori, da ste zanj le zabava, bi ga morali poslušati. FOTO: Thinkstock

Ker ste zaljubljeni, ste pripravljeni marsikaj spregledati. Tudi to, ko je več kot očitno, da ne misli ravno resno. Kateri so jasni znaki, da je vajina zveza zanj zgolj zabava?

Ne drži se obljub

Vsakomur se zgodi, da mu kaj prekriža načrte. Tudi vi ste že kdaj odpovedali zmenek, a če se to dogaja dan za dnem in vas še tedaj, ko vendarle pride, pusti čakati, vas ne spoštuje in dane obljube krši zato, ker se vas ne trudi očarati. Kar pomeni le eno: z vami je le za zabavo.

Niste spoznali njegovih prijateljev

Seveda ni realno pričakovati, da vas bo družbi predstavil že po nekaj zmenkih. A če se sestajata že lep čas, pa niste spoznali njegove družbe, je to lahko rdeča zastavica. Kajti če bi z vami imel resne namene, vas pred njimi ne bi skrival.

Vedno vi začenjate komunikacijo

Tedaj ko mu pošljete sporočilo, vam sicer odgovori, a nikoli ni on tisti, ki spodbudi komunikacijo. Ne glede na to, kako redko se vidita. Tudi to je eden od znakov, da vajinega odnosa ne jemlje resno.

Ne zanima ga nič o vas in ne pove vam ničesar o sebi

To je najbrž najbolj jasen znak, da ga ne zanimate preveč. Če bi imel resne namene, bi želel o vas vedeti vse. Prav tako sam ne bi skoparil z informacijami o sebi. Nekdo, ki je zaljubljen, sprašuje, posluša, se sorodni duši odpre, je pozoren, si zapomni, kaj ji je všeč in česa ne mara. Če zadeve med vama ostajajo površne ali če se vam zdi, da govorite le vi, o njem pa ne veste ničesar, je velika verjetnost, da z vami ne namerava osnovati trajne, resne zveze.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije