Šest stvari, ki bi jih zjutraj moral početi vsak par

Po jutru se dan pozna, zato je dobro vedeti, kaj bi za boljše razmerje moral narediti vsak par.
Fotografija: Nekatere jutranje navade polepšajo dan in okrepijo partnersko zvezo. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Nekatere jutranje navade polepšajo dan in okrepijo partnersko zvezo. FOTO: Thinkstock

Star pregovor pravi, da se po jutru pozna dan. Da bi bila začetek dneva in njegovo nadaljevanje kar najlepša, je dobro poznati šest drobnih, a učinkovitih pozornosti, ki bi jih v jutranjo rutino moral vključiti vsak par.

Pozdravita se

Takoj ko se prebudita, si zaželita dobro jutro. Vedno je prijetno začeti dan z neštetimi lepimi željami, ki se skrivajo za tem pozdravom, na katerega pari vse prepogosto pozabijo.

Namenita si kompliment

Ni treba pretiravati, a pohvale izbire oblačila, dišave ali pričeske ne bodo odveč. Učinek drobnih pohval je dokaz, da malenkosti res štejejo.

Poglejta se v oči

Se spomnita, kako sta na začetku zveze drug drugemu pogosto zrla v oči? Sčasoma to kar nekam izgine, kar je škoda, saj že kratek očesni stik vzpostavi povezavo ter občutek pripadnosti, ki vaju bosta spremljala ves dan.

Zaupajta si strahove

Morda vaju čaka naporen dan, zahtevna naloga, morda so katerega od vaju mučile grde sanje. Ne glede na to, kaj vas skrbi in teži, drug drugemu razkrijta strahove in si tako dokažita, da si zaupata in se podpirata.

Pošalita se

Nič ni boljšega kot dan začeti z malce humorja. Zato hudomušne pripombe ali dobre šale vsekakor niso odveč. Nasprotno, pozitivna energija, ki vaju bo ob njih prevzela, vama bo zagotovo pomagala skozi vse, kar vaju čaka.

Skupaj popijta kavo

Ali še boljše: skupaj pojejta zajtrk. Kar sicer pomeni, da bo treba malo prej iz postelje, a skupni trenutki, s katerimi bosta začela dan, bodo pripomogli k temu, da si bosta povedala in pokazala, da sta si ne glede na vse pripravljena nameniti nekaj časa, kar je odlična popotnica za nadaljevanje dneva.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije