Prijatelja za seks: pravila, ki jih morate upoštevati

Preden se spustite v odnos, ki temelji zgolj na seksu, morate spoznati osnovna pravila tovrstne zveze.
Fotografija: Prijatelja za seks igrata po posebnih pravilih. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Prijatelja za seks igrata po posebnih pravilih. FOTO: Thinkstock

Prijatelja z uslugami, prijatelja za seks, ne glede na to, kako imenujete odnos, v katerem igra edino vlogo telesna ljubezen, preden se spustite vanj, je dobro razjasniti, kakšna so vajina pričakovanja in upoštevati pravila, ki veljajo v taki zvezi. Katerih ne smete spregledati?

Izbirajte modro

Če razmišljate o tovrstnem odnosu, je ključno, da najdete somišljenika in človeka, ki ima na odnos enak pogled kot sami ter ne premore določenih značajskih lastnosti, med katere sodita ljubosumje in posesivnost. Če se vam samo zazdi, da je nekdo, ki je ujel vašo pozornost, ljubosumen ali negotov vase, se mu za vsako ceno izognite.

Ostanita na isti valovni dolžini

To, da sta si všeč in da se spolno privlačita, ni dovolj. Kajti oba partnerja, ki se spuščata v razmerje z uslugami, morata biti na isti valovni dolžini. Kar pomeni, da so njuna pričakovanja in želje povsem jasne in nedvoumne ter se medsebojno skladajo. Hkrati postavita pravila, ki se jih bosta držala oba. Denimo glede tega, ali se bosta sestajala tudi z drugimi ali bosta edina igralca v tej zgodbi.

Brez velikih pričakovanj

Morda sanjate o tem, da bo odnos sčasoma prerasel v nekaj več. A to se v večini primerov ne zgodi, zato ohranite realna pričakovanja, in če upate, da bosta nekoč spisala skupno zgodbo, o tovrstnem odnosu sploh ne razmišljajte.

Smisel je zabava

Ta je glavni cilj in namen razmerja z uslugami – biti z nekom, s katerim se zabavate in vam nudi spolne užitke. Ter seveda obratno. Če vam odnos ne nudi zgolj zabave in vas bremeni, ga raje čim prej končajte.

Varnost je na prvem mestu

Bodite odgovorni in nikoli ne kršite pravil varnega seksa. Zaščita je torej obvezna, prav tako pa so priporočljiva redna testiranja za spolno prenosljive bolezni. Kajti nikoli ne veste …

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije