ZA MOŠKE

Preverjeni nasveti, kako osvojiti žensko

Pohvala, majhna pozornost, objem in nasmeh delajo čudeže Ne le poslušanje, pomembno je, da jo tudi slišite
Fotografija: Objem ne stane nič, dela pa čudeže. FOTOGRAFIJI: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Objem ne stane nič, dela pa čudeže. FOTOGRAFIJI: Guliver/Getty Images

Na svetu je veliko različnih načinov, s katerimi lahko moški osvojijo žensko, nekateri med njimi pa so tako učinkoviti, da bo zaradi njih tudi ostala.

1. Majhne pozornosti

Ženska se prek majhnih pozornosti, kot so šopek cvetja, sms sporočilo ali pospravljena umazana posoda v pomivalni stroj, čustveno povezujejo z moškimi, da dobijo občutek varnosti in pomembnosti. Tako se sprostijo, in to se pozna na vseh področjih, tudi v spolnosti.

2. Pohvala

Ni treba, da ob vsakem skuhanem kosilu moški pade v nezavest, je pa lepo, če opazi trud svoje partnerice in jo pohvali. To bo povečalo njeno samozavest, ji dalo občutek, da je spoštovana in opažena.

3. Spoznajte njeno telo

Moški lahko pozna kup trikov v postelji, a ni nujno, da vsi vžgejo pri isti osebi. Moški mora svojo žensko in njeno telo raziskati in spoznati, in če to počne z užitkom, bo njeno zadovoljstvo trikrat večje.

Majhne pozornosti ji bodo ogrele srce.
Majhne pozornosti ji bodo ogrele srce.
4. Ne pozabite na objem in nasmeh

Oboje nič ne stane, dela pa čudeže. Včasih, ko dan pač ni namenjen smehljanju, uporabite objem, saj ženske, če sodimo po raziskavah, to zelo pogrešajo v odnosu. Objem jim daje občutek, da so ljubljene in varne.

5. Naj si želi seksa

Raziskava, objavljena v Journal of Sexual Medicine, je pokazala, da je za žensko poželenje ključno to, da so v pričakovanju seksa. To pomeni, da je treba uporabljati domišljijo in jo vedno znova zapeljati tako, kot ne pričakujejo, jih pravzaprav presenetiti. Zmasirajte jo, ko pride iz službe, delajte to z užitkom, poljubljajte ji vrat in videli boste, kako daleč vas lahko to pripelje.

6. Poslušajte

Ni pomembno samo to, da moški posluša, kaj ženska govori, ampak da jo tudi v resnici sliši in si zapomni stvari. Tako ji daje vedeti, da ga zanimajo njene težave, njen dan, njeno življenje, to pa prinaša občutek varnosti in sprejemanja.

7. Povejte ji, da je seksi

Nobena šminka, parfum ali spodnje perilo ženski ne more dati občutka tolikšne privlačnosti, kot ji ga lahko da moški, ki ji vsak dan tako ali drugače daje vedeti, kako seksi je. Ja, tudi ko ima slab dan in ni videti kot kraljica. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije