V SPALNICI

Moška navada, ki ženske najbolj moti

Ni smrčanje tisto, ki ženske spravlja ob pamet.
 
Fotografija: Smrčanje je moteče, a kraja odeje je v ženskih očeh večji prekršek. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Smrčanje je moteče, a kraja odeje je v ženskih očeh večji prekršek. FOTO: Thinkstock

Življenje v dvoje je polno lepih trenutkov, v vsakdanjik pa se vselej prikradejo tudi stvari, ki tako moške kot tudi ženske spravljajo ob pamet. Zaradi nekaterih moških navad se ženske zato pogosto držijo za glavo. Ena od njih je puščanje umazanih nogavic po stanovanju.

Kaj pa med spanjem?

Vendar obstajajo tudi takšne, na katere ni mogoče vplivati, kot je denimo smrčanje. A to ni tisto, ki ženskam ponoči najbolj para živce. V raziskavi, v kateri je sodelovalo 1000 prostovoljcev, se je izkazalo, da je kraja odeje v ženskih očeh veliko hujša od smrčanja. To se je znašlo na drugem mestu, na tretje mesto pa se je uvrstilo neprestano obračanje po postelji.

Razlika med spoloma

Moškim pa gre najbolj na živce, kadar si ona v posteljo prinese hrano ne glede na to, ali gre za sendvič, kekse ali čokolado. Ista raziskava je odkrila tudi, da so pari, ki spijo v večjih posteljah, načeloma srečnejši v odnosu in življenju na sploh. To je povsem razumljivo, saj večja postelja zagotavlja več udobja in zato boljši spanec.

In še ena zanimivost: 17 odstotkov poročenih žensk nima nič proti občasno ločenim posteljam. Tako se bolje spočijejo in naspijo. Enakega mnenja je le osem odstotkov moških.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije