POMEN

Kaj spolni položaj, ki ga imate najraje, pove o vas

Poza, ki jo najraje izberete, prinaša svojevrstno sporočilo.
Fotografija: Vsak spolni položaj prinaša tudi sporočilo. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Vsak spolni položaj prinaša tudi sporočilo. FOTO: Thinkstock

Ste bolj za intimno razvajanje ali prisegate na divjo strast? Vsak ima svojo najljubšo spolno pozo, ki mu prinaša največ užitkov in o posamezniku pove več, kot bi si morda mislili. Poglejte torej, kaj pomeni, če ste za klasiko ali za bolj divje prijeme.

Misijonarski položaj

Pri moških ta položaj izdaja ljubimca, ki prisega na tradicijo in varnost, ter tudi nekoga, ki ima rad vse niti v rokah ter hkrati ceni globoko intimno povezavo. Res je, s tem ni prav nič narobe, a malo več samozavesti v postelji bi vsem, ki s tem položajem pričajo, da je ne premorejo prav veliko, prišlo prav.

Ženske, ki se telesni ljubezni najraje predajajo v tem položaju, imajo običajno natrpane urnike in se v postelji želijo predvsem nekoliko sprostiti. Prav tako ta poza označuje ljubimke, ki prisegajo na varnost, v razmerju iščejo miren pristan in niso preveč avanturistične narave.

Kavbojka

Moški, ki najbolj uživajo v tej pozi, običajno za življenjske sopotnice izbirajo močne, dominantne ženske, ki premorejo veliko samozavesti. Prav tako privrženost temu položaju kaže na moškega, ki je v seksu in življenju na sploh raje nekoliko podrejen, a vendar skrben, pozoren in predan izpolnjevanju njenih želja.

Ženske, ki prisegajo na položaj, v katerem so zgoraj one, so močne, dominantne, vedo, kaj bi v postelji in življenju na sploh rade, ter vedno stremijo k uresničevanju svojih ciljev. Niso pa egoistične, saj vedno upoštevajo tudi želje in potrebe partnerja ter vseh, ki jih v življenju obkrožajo.

Položaj po pasje

Vsi, ki obožujejo ta položaj, se dobro zavedajo svoje divje plati narave in se je ne sramujejo. Res pa je, da nanjo prisegajo ženske, ki se raje podrejajo, na drugi strani so moški, ki v njej najbolj uživajo, po naravi dominantni in na intimnost ne gledajo kot na ključno sestavino dobrega seksa.

Žlička

Bližina in intima, ki sta v tem položaju izjemno izraženi, razkrivata globoko romantiko. Ženskam, ki obožujejo super čuten seks in so v življenju na splošno sproščene ter se ne obremenjujejo z malenkostmi, prinaša največ užitkov. Tudi moški, ki imajo ta položaj najraje, so po naravi romantični in na prvo mesto vedno postavljajo njene užitke.  

Seks stoje

Tiste, ki so mu naklonjeni, najbolje opisuje beseda avanturizem. Nenehno hrepenijo po nečem novem, hitro se naveličajo običajnih prijemov in obožujejo eksperimentiranje. Moški, ki prisegajo nanjo, so karizmatični in znajo pritegniti pozornost, ženske pa energične ter vedno v iskanju novih občutkov ter doživljajev. Neredko tudi na prepovedanih mestih za izživljanje spolnih strasti.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije