SEKS

Kaj imajo hollywoodske zvezdnice rade v postelji?

Sofia Vergara pravi, da je seks najboljši, ko sta dva zaljubljena. Jennifer Lopez ne prenese moških, ki ne znajo z bradavičkami.
Fotografija: Kim Catrall je prepričana, da bi se morali ljubiti vso noč. FOTO: Guliver/getty Images
Odpri galerijo
Kim Catrall je prepričana, da bi se morali ljubiti vso noč. FOTO: Guliver/getty Images

Tudi hollywoodske zvezdnice, med katerimi so najlepše ženske na svetu, so iz mesa in krvi, zato sem ter tja o sebi razkrijejo kakšno pikantnost, ki buri moško spolno domišljijo. Ali pa ji preprosto da vetra.

Sofia Vergara

Po njenem mnenju je skrivnost dobrega seksa v tem, da sta partnerja zaljubljena. Potem ne more iti nič narobe in je vse lahko samo v redu, eksotične poze gor ali dol.

Cameron Diaz

Sofia Vergara stavi na zaljubljenost. FOTO: Reuters
Sofia Vergara stavi na zaljubljenost. FOTO: Reuters
Cameron ne skriva, da ima rada moškega, ki je pravi moški. Takšnega, ki jo bo z gorjačo po glavi, jo vrgel čez ramo, odnesel v svojo votlino ter si jo vzel. Poleg tega se rada svojega moškega nenehno dotika, saj potrebuje fizičen stik.

Kristen Stewart

Kristen je zagovornica lizanja pazduh in drugih intimnih predelov, saj uživa v partnerjevem vonju in ta v njenem. Meni, da svojega vonja ne bi smeli zakrivati ali spirati s sebe, saj se tako izgubi bistvo fizičnega stika.

Scarlett Johansson

Scarlett misli, da je prava perverznica, saj ji je všeč seks na zadnjem sedežu avtomobila in nasploh seks na nenavadnih krajih.

Jennifer Lopez

Ne prenese, kadar moški nima občutka za ženske prsne bradavičke in se do njih obnaša, kot da so gumbi na radijskem sprejemniku, zraven pa misli, kako ženska pri tem uživa. V resnici, pravi Jennifer, samo razmišlja, kdaj bo nehal.

Angelina Jolie

Najbolj všeč si je bila, ko je bila noseča, takrat se je sama sebi zdela najbolj seksi. Pravi, da je nosečnost dobra za seks, ker te naredi bolj kreativnega in ker je tedaj zabavneje. O sebi meni, da je še vedno tako poredna med rjuhami, kot je bila.

Jessica Alba

Kirsten Stewart rada liže pazduhe. FOTO: Reuters
Kirsten Stewart rada liže pazduhe. FOTO: Reuters
Rada se spominja svojih samskih dni, ko si je brez težav dala duška s seksom za eno noč. »Ne mislim, da je dekle, ki z nekom seksa za eno noč, vlačuga,« je zatrdila v nekem intervjuju.

Kim Cattrall

Za to mačko je ključ do dobrega seksa v dotiku oziroma tem, kako se ženska odzove nanj. Prepričana je, da bi si za ljubljenje vsakdo moral vzeti vso noč. ¾

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije