OKUSI

Štrukljeva juha

Hitro pripravljena nas reši iz zagate, ko bi radi hitro kaj pojedli ali nahranili nenapovedane obiske
Fotografija: FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Guliver/Getty Images

Goste in krepke juhe so pravi odgovor na mrzle zimske dni, namesto mesne ali zelenjavne za spremembo pripravimo štrukljevo, ki jo obogatimo s kislo smetano. Štruklje lahko naredimo sami ali kupimo zamrznjene v vseh bolje založenih trgovinah. Ne bo narobe, če jih imamo vrečko v zalogi, saj je taka juha lahko rešitev v sili, ko dobimo lačne obiske ali moramo na hitro pripraviti kaj za pod zob.


Lahko je krepak obrok, za mesojedce jo lahko zabelimo s praženimi ocvirki. V smetanovo juho se najbolje podajo sirovi štruklji, seveda pa ne bo narobe, če uporabimo mesne ali celo zelenjavne. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije