Gojeno meso bi lahko rešilo več kot le življenje živali
Do leta 2050 se bo poraba mesa predvidoma povečala za 70 odstotkov. Je to priložnost ali celo nuja za visokotehnološke alternative?
Odpri galerijo
FOTO: Mosa Meat
Simona Drevenšek
17.04.2018 ob 09:16
17.04.2018 ob 09:19
Simona Drevenšek
17.04.2018 ob 09:16
17.04.2018 ob 09:19
Poslušajte
Čas branja: 0:35 min.
Delite
Govorili smo z Markom Postom, nizozemskim znanstvenikom in soustanoviteljem podjetja Mosa Meat, ki mu je leta 2013 uspelo v laboratoriju vzgojiti meso za hamburger.
Spletna mesta Dela d.o.o. uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne
storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?