Predstavitvena informacija

Znanih je 55 izžrebancev za brezplačno fotoepilacijo v centrih Nomasvello!

Če ste dandanes vidno poraščeni po predelih, kjer je to po sodobnih lepotnih standardih oporečno, vas bo marsikdo ošvrknil s pogledom in s privzdignjeno obrvjo vprašal, ali niste gladki – ker niste gladki.
 
Fotografija: FOTO: Pavelkriuchkov Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
FOTO: Pavelkriuchkov Getty Images/istockphoto

Objavljamo seznam srečnih nagrajencev, ki bodo prejeli brezplačen tretma fotoepilacije. Izžrebanci naj se zglasijo v svojem najbližjem centru Nomasvello. Vsi ostali pa ste lepo vabljeni na brezplačni poskusni tretma. Prejemniki nagrad so:













Časi, ko so ženske še hodile po svetu s poraščenimi pazduhami, tam spodaj pa jih je krasil »full bush«, so že davno mimo; prizaneseno pa ni niti moškim.

Od poraščenosti do gladkosti
Z vsesplošnim napredkom in modnimi trendi se spreminjajo tudi lepotne navade. V družbeni miselnosti je tako z drznejšimi oblačili za ženske prevladala ideja, da je bolj estetsko, če izpod njih ne kukajo dlake, ki so sicer na človeškem telesu nekaj povsem običajnega. Na tapeti so se znašle pazduhe, noge in bikini predel. Tem smernicam vse bolj sledijo tudi moški, zavoljo ženskih in svojih lastnih preferenc. Zlasti tisti, ki se ponašajo s šesterčkom in ga radi pokažejo, skrbijo za urejen in gladek torzo; vse več moških se brije pod pazduhami pa tudi po mednožju, kar po mnenju obeh spolov zagotavlja boljšo in preprostejšo spolnost. Odstranjevanje dlak iz praktičnih razlogov uporabljajo tudi športniki, sploh kolesarji in plavalci.

FOTO: Andreypopov Getty Images/istockphoto
FOTO: Andreypopov Getty Images/istockphoto

Čemu sicer služijo dlake?
Čeprav imamo do dlak in prevelike poraščenosti prej negativen odnos, je njihova vloga dobronamerna. Lasje na primer zadržujejo toploto in varujejo glavo pred UV-žarki; obrvi in trepalnice preprečujejo znojnim kapljicam, da bi uhajale v oči; namen sramnih dlak naj bi bil preprečevanje trenja med udi med spolnim odnosom in prenos feromonov, ki spodbujajo spolno privlačnost. Zmerna poraščenost tako moških kot žensk ni nič nenavadnega, čezmerna pa je lahko posledica bolezni, motenj v delovanju žlez z notranjim izločanjem ali jemanja nekaterih zdravil; pri ženskah tudi občutljivosti na (preštevilne) moške hormone v telesu.

Kako jih najučinkoviteje odstraniti?
Odstranjevanje dlak sicer kljub vse večji popularnosti ni izum tega ali prejšnjega stoletja, temveč je v človeški družbi ustaljena praksa že stoletja, če ne tisočletja. Razlogi? Kulturni, zdravstveni, higienski, celo verski. Britje in voskanje so poznali že v starem Egiptu. Zadnje so izvajali s karameliziranim sladkorjem. Najpogostejša metoda danes je še vedno britje, saj je hitro in preprosto, težava je le, da dlake zrastejo hitro ter so debelejše in temnejše, lahko se tudi vrastejo, kar boli in srbi. Boli tudi voskanje, ki lahko kožo zelo razdraži; depilacija z laserjem je draga in dolgotrajna.

FOTO: Diego_cervo Getty Images/istockphoto
FOTO: Diego_cervo Getty Images/istockphoto

Dobra novica pa je, da je zdaj na voljo tudi fotoepilacija – sodobna, ugodna in veliko učinkovitejša metoda, ki jo priznavajo tudi zdravniki. Primerna je namreč za vse tipe kože, poleg tega kožo regenerira. Deluje na podlagi tehnologije IPL (intenzivno pulzirajoča svetloba). Že pri prvem posegu vam izpade 60–80 % dlačic. Tiste, ki spet zrastejo, so veliko tanjše in svetlejše. Z vsakim postopkom jih je manj pa tudi vraščajo se ne. Postopke ponavljamo, dokler ne dosežemo 80 do 90 % manjše poraščenosti. Po tem za vzdrževanje želenega rezultata zadostujeta le še tretma ali dva na leto.

FOTO: Andreeaiancu.com
FOTO: Andreeaiancu.com

Sodelujte v nagradni igri in osvojite tretma fotoepilacije!
Fotoepilacija je na voljo v centrih Nomasvello po Sloveniji, kjer jo uspešno in po ugodnih enotnih tarifah izvajajo že šest let. Če jo želite preizkusiti tudi vi in na izbranih predelih doseči želeno stopnjo gladkosti in neporaščenosti, sodelujte v nagradni igri in osvojite tretma enega predela. Pri Nomasvellu bodo podelili kar 55 nagrad! Če vas fotoepilacija zamika že pred razglasitvijo rezultatov nagradne igre, pa se še danes naročite na brezplačni poskusni tretma.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije