NUMEROLOGIJA

Kaj sporoča vaša telefonska številka?

Postopek analiziranja telefonske številke je nekoliko drugačen, lotimo se ga v dveh korakih.
Fotografija: Števila, ki so ugodna za poslovne namene, namreč niso najboljša izbira za osebno telefonsko številko in obratno. FOTO: Getty Images/iStockphoto
Odpri galerijo
Števila, ki so ugodna za poslovne namene, namreč niso najboljša izbira za osebno telefonsko številko in obratno. FOTO: Getty Images/iStockphoto

Numerologija je več tisočletij stara veda, ki proučuje vpliv števil na naše življenje. Mnogo bolj nas obkrožajo, kot se sprva zdi. Tudi naša telefonska številka ima svoj pomen. Ko se boste odločali za novo številko, naj bo ključnega pomena, za kaj boste največ uporabljali telefon. Števila, ki so ugodna za poslovne namene, namreč niso najboljša izbira za osebno telefonsko številko in obratno. Postopek analiziranja telefonske številke je nekoliko drugačen, lotimo se ga v dveh korakih. Seštevek, kot boste videli, naj bo do ene same cifre, torej seštevamo toliko časa, da dobimo samo eno cifro (glej primer).

Telefonska številka po numerološko

Kaj pomenijo seštevki:
1 – Krajši pogovori in vedno nove teme. Energija, povezana z začetki. Število 1 simbolizira samozavest, zato se laže postavimo zase ali rečemo 'ne' (bodisi v klicu ali SMS-u).
2 – Število komunikacije označuje klepetavost, povezovanje in sodelovanje. Dvojka je operaterjem najbolj naklonjeno število v telefonski številki, saj lahko pričakujemo dolge pogovore.
3 – Radostna in čustvena komunikacija s pridihom drame. Število 3 prinaša energijo lahkotnega pogovora, ki se igrivo zavleče, predvsem če nam je sogovornik simpatičen, a nimamo poguma za srečanje z njim.
4 – Resni in odgovorni pogovori, najverjetneje povezani z s službo in obveznostmi. Dobrodošla številka za vse iz gradbene stroke, a za ostale sčasoma pogovori lahko postanejo težki, celo malo zamorjeni.
5 – 5 simbolizira impulzivnost, akcijo, sporočanje o spremembah ter prilagajanju novi situaciji ter lahkotne teme, kot so denimo hobiji in šport. Dobrodošla številka za vse, ki veliko komunicirajo s tujino.
6 – Se spomnite reklame, v kateri oče deklici pove zgodbico za lahko noč, medtem ko sedi v pisarni? Energija 6 je domačna v službi in uradna doma. Dodaja nežnost, razumevanje in nudenje podpore drugim, zato je ugodna za svetovalne storitve.
7 – Število 7 simbolizira iskanje podatkov o določeni temi, ki nas zanima (morda zgolj. kaj je za kosilo). Obdaja ga vpliv mistike, skrivnostnosti in zadržanosti ter potreba po miru (izklopljen zvok ali telefon).
8 – Ugodno število za sklepanje poslov ter vzpostavljanje avtoritete. Kaže popolno osredotočenost na pogovor (momljanje 'aha, aha', medtem ko sekljate korenček in sestavljate spisek za v trgovino. ne pride v poštev).
9 – Radi v jezi odložite slušalko? Vas klic zlahka vrže iz tira? Čez dan na hitro pokličete ljubljeno osebo, da slišite njen glas? Število 9 vpliva na izražanje čustev, ki pa so lahko pozitivna ali negativna.
Tudi vsaka posamezna številka ima svoj energijski odtis in vpliv, ki pa je zelo nežen. Pri razlagi telefonske številke se tako najbolj osredotočamo na zgoraj navedena koraka in razlago njunih seštevkov.



Suzy. 
Suzy. 


»Preberite več v Suzy, naši novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na narocnine@delo.si oziroma pokličite na brezplačno številko 080 11 99.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije