Predstavitvena informacija

Onaplus.si: navdihujoče vsebine za vsak dan

Onaplus je spletni portal priloge Ona in revije Onaplus, na katerem vas čaka še več pestrih vsebin.
Fotografija: FOTO: Depositphotos
Odpri galerijo
FOTO: Depositphotos

Aktualno
V rubriki Aktualno vas vsak dan čakajo sveže novice iz sveta slavnih. Tu razkrivamo, kako živijo domači in tuji zvezdniki. Vsak dan tudi odkrijte, kaj prelomnega se je v preteklosti zgodilo na današnji dan

Intervju
Znane Slovenke in Slovenci, ugledni strokovnjaki iz tujine, domači misleci in preučevalci družbe nam v intervjujih zaupajo marsikaj. Od bridkih osebnih izkušenj, ki so jih izoblikovale v ljudi, kakršni so danes, do prihodnosti naše civilizacije in planeta, kot jo vidijo sami. 

Kolumne
Kdo smo in kam gremo, so najpogostejša vprašanja, ki si jih postavljajo kolumnistke Oneplus.si. Odkrijte pronicljive zapise avtoric različnih generacij, ki ima vsaka povsem svojstven pogled na življenje. 

Partnerstvo
Odnosi, naj bodo prijateljski, romantični ali strastni, krojijo naša življenja in nekatera le s težavo dojamemo. Zato so tukaj Onini svetovalci, strokovnjaki s področja partnerstva, družinske terapije, vzgoje, psihologije in prava, ki pomagajo razjasniti dileme naših bralk in bralcev. Zaupajte se jim ali pa v Svetovalnici preberite pisma drugih Slovenk in Slovencev, ki se k nam obračajo po nasvet. 

Zdravje
Kako živeti zdravo, bolj aktivno, srečno in prijazno do okolja, so vprašanja, na katera boste odgovore dobili v rubriki Zdravje. Od najnovejših medicinskih dognanj do preprostih nasvetov naših babic – če verjamete v zdravega duha v zdravem telesu, boste tukaj našli vsebine zase. 

Stil
Sledite modnim trendom? Vas zanimajo lepotne skrivnosti in novosti na področju kozmetike? Zaupate podpisu slovensko? Odkrijte sanjski svet mode, ki ga ustvarjajo domači in tuji oblikovalci, ter nasvete lepotnih strokovnjakov in zvezdnic. 

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije