DUHOVNE MODROSTI

Vedno se odločamo sami

Pred rojstvom z duhovnimi vodniki začrtamo načrt. Lahko se obrnemo v povsem drugo smer od zastavljene.
Fotografija: Sami se odločimo, ali bomo sledili pred rojstvom zastavljeni poti ali krenili v drugo smer. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Sami se odločimo, ali bomo sledili pred rojstvom zastavljeni poti ali krenili v drugo smer. FOTO: Guliver/Getty Images

Regresoterapevti so primerjali zgodbe številnih ljudi v regresiji ter ugotovili, da je možnost, da se ti bo zgodil določen pred rojstvom zastavljen življenjski scenarij, na primer da boš spoznal partnerja, imel otroke, se posvečal starševstvu ter spodbujal ekološko ozaveščenost, 75-odstotna. Toda ko se utelesimo, živimo na planetu, na katerem imamo tudi svobodno voljo, zato se lahko v vsakem trenutku odločimo ignorirati znamenja, opustiti svojo rojstno vizijo, celo zapraviti svoje potenciale ter zanemariti svoj dušni razvoj.

Terapevti pravijo, da obstaja približno 10 odstotkov možnosti, da se dogodki ne bodo odvijali po prvotnem scenariju, ampak bomo krenili po drugi poti z več ovinki in obvozi, ki pa bo še vedno vodila do istega rezultata. V mladosti na primer ne bomo razvijali svoje pisateljske žilice, čeprav smo prejeli mladinsko literarno priznanje, nato pa se, ko izgubimo službo, vrnemo na to pot. V tem primeru bo trajalo dlje, da spoznamo istega partnerja in se poročimo z njim, a navsezadnje se. Preostalih 15 odstotkov predstavlja možnost, da se ne bo zgodilo nič od vsega, zaradi česar smo se rodili. Ne bomo napisali knjige, nikoli ne spoznamo pravega partnerja in naše življenje bo šlo povsem v drugo smer. Toda še vedno smo mi tisti, ki se na primer nenehno odločamo, da nočemo biti v razmerju, torej ne bomo opravili predvidene naloge oziroma si ne bomo vzeli časa za pisanje. Za to ne bodo krive zunanje okoliščine, škarje in platno so v naših rokah. S tem ni z vidika duše sicer nič narobe, kajti v duhovnem svetu ni kazni in obsojanja, kot ju poznamo na Zemlji, vendar bomo morali ponoviti lekcijo. Enako bo, kot bi ponavljali razred, ker smo čez leto lenarili. Morda se bomo prihodnjič odločili za partnerstvo s svojo najbližjo sorodno dušo, da si le ne bomo spet premislili in se izognili učenju.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije