ZVEZDNE NOVICE

Teden z Luno

Kako kaže? 
Fotografija: luna FOTO: Press
Odpri galerijo
luna FOTO: Press

Ponedeljek, 19. 11. Luna v ovnu je v rastoči fazi, v trigonu z retrogradnim Merkurjem. Dan bo imel veliko prebojne energije, pomagal bo dokončevati nedokončane stvari, vendar za novosti ni primeren čas. Prvi dnevi retrogradnosti prinašajo neusklajenosti v odnosih, zato bodite potrpežljivi.

Torek, 20. 11. Danes zjutraj sta bila Mars in Jupiter v kvadratu – dinamičen aspekt nas bo spremljal ves dan. V zraku bo nekoliko konfliktna energija, planeti označujejo razkorak med našimi željami in zmožnostmi. Ko bomo nekaj hoteli izpeljati, se bo odvilo nasprotno od pričakovanega. Luna v ovnu bo popoldne v opoziciji z Venero, dan bo zahteval izjemno
potrpežljivost, izogibajte se konfliktom, saj boste samo poslabšali situacijo.

Sreda, 21. 11. Luna v biku bo v trigonu s Saturnom, dan bo dober za urejanje uradnih zadev, zbrano delo, saj se bo pojavilo veliko izzivov ali birokratskih zapletov. Nekaj boste morali reševati za nazaj. Rastoča Luna bo dajala veliko energije za zaključevanje pomembnih zadev. Proti večeru lahko pričakujete optimistične razplete.

Četrtek, 22. 11., Sonce vstopi v strelca Danes bo Sonce vstopilo v strelca, energije se bodo spremenile. Zaradi Merkurjeve retrogradnosti se na novo dogovorite in popravite določene napake iz preteklega obdobja. Jasno boste morali postaviti meje, Merkur spodbuja urejanje finančnih zadev. Z vstopom v strelca bomo naposled laže zadihali. Danes je noč ščipa, ki prinaša nove vizije.

Petek, 23. 11., ščip, ob 6.40 Danes je ščip, Luna v dvojčkih bo v opoziciji s Soncem, Jupitrom in retrogradnim Merkurjem. Dan bo poln nasprotij, spoznali boste pozitivne ter negativne vidike določene situacije, a vse to nosi za sabo sporočilo o spremembah, ki jih boste morali storiti, da bo energija lepo stekla. Retrogradni Merkur bo šele danes pokazal, kako nam je zamešal štrene.

Sobota, 24. 11. Luna v dvojčkih gre v trigon z Venero, dan bo lep in komunikativen, priporočam, da si vzamete dovolj miru zaradi usklajevanja svojih želja z možnostjo uresničitve oziroma da se prilagodite spremenjenim razmeram. Temperature zraka se bodo začele spuščati pod ničlo, s koncem škorpijona je materija dokončno zaspala, zato se posvetite duhovnim vodam oziroma višjim strelčevim ciljem.

Nedelja, 25. 11. Luna v raku bo v trigonu z Marsom in opoziciji s Saturnom. Močan vpliv Jupitra bo z retrogradnim Merkurjem prinesel veliko željo po tem, da bi finančne stvari, kot so posojila in dogovori, čim prej speljali do konca. Zvečer bo opozicija s Saturnom prinesla dodatno ohladitev, raje se boste držali doma.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije