ZVEZDNE NOVICE

Teden v zvezdah

Kako kaže? 
Fotografija: FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Guliver/Getty Images

Rakov ščip bo začel čudovit poletni čas, poln doživetij, ljubezni in občutenja življenja. Marsikomu bo to poletje zaznamovalo prihodnje leto. Sonce v opoziciji s Saturnom ob poletnem solsticiju obeta zrelost, modrost in spoznavanje resničnega pomena življenja. Prinaša pa tudi hladne dni prav okoli ščipa.

Čeprav se Saturna vsi bojimo, saj predstavlja hladno smrt in transformacijo, se ga po drugi strani lahko veselimo, kajti je modri učitelj, ki prinaša hvaležnost za to, kar smo, za to, da se zavedamo. Saturn je planet duhovnosti in v tem poletju, ko Uran začenja pot skozi znamenje bika, se bo prav ta Saturnova modrost morala poznati v konkretnem in fizičnem svetu. Kot je pokazal že poletni ingres, nas čaka precej zanimivo obdobje, iz katerega bomo izstopili bolj zreli, modri in srečnejši, če bomo le spoznali lekcijo o resnični vrednosti življenja in ljubezni, ki jo imamo. Teden bo razburljiv, prinašal bo nove energije, kot vulkan bo kaotično izvrgel vedno znova in znova vse, kar je mogočega.

Toda proti koncu tedna se bo iz vseh teh energij oblikovala prava ideja ali konkretno dejanje, na katero se že dlje pripravljamo. Kot bi se na prvi pogled zdelo, da je na začetku tedna vesolje tuje, tako kot bomo prepričani, da se je vse zarotilo proti nam, se nam bodo proti koncu tedna obzorja razsvetlila in vse se bo lepo zložilo skupaj, povezalo v smiselno celoto. Vzemite si dovolj časa za bližnje, ljubezen in svetite z lučjo sreče in optimizma. Življenje je dragocenost, za katero skrbimo vsak na svoj način in v tem tednu se bomo s pomočjo edinstvenih astroloških konstelacij prav tega lahko dobro zavedali.
FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images

Ob ščipu, 28. junija, bo Luna v konjunkciji s Saturnom in sekstilu z Jupitrom. Sekstili prinašajo vedno dobre novice, sploh če je sekstil z Jupitrom, zato se bo po razburljivem tednu razvil lep dan, na pot vam bodo prišle dobre priložnosti, ki jih nikar ne zamudite. To so lahko vabilo za sodelovanje, sklepanje partnerstev s tujino, potovanje, sodelovanje s tujino in podobno. Priporočam, da se v vsakem primeru pozitivno odzovete in ne zamudite zanimivih ponudb.

Na družbeni ravni bo dogajanje prav tako razburljivo, veliko trenj v Evropi se bo nadaljevalo, tudi pri nas se v glavah in srcih izvoljenih politikov ne bo našlo dovolj poguma in moči za kakšen pameten korak naprej. Toda ne glede na to je vsak sam pri sebi ves svet in celotno vesolje in razvoj. Zdravljenje samega sebe in prednikov je torej tudi razvoj in zdravljenje celotnega sveta.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije