DUHOVNE MODROSTI

Po korakih do cilja

Čustva in misli uskladite z energijskim nabojem želene vizije. Bodite pozorni na informacije, ki jih prejemate od vesolja.
Fotografija: Da bi se nam izpolnile želje, sledimo dnevnim ritualom. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Da bi se nam izpolnile želje, sledimo dnevnim ritualom. FOTO: Guliver/Getty Images

Vsak dan začnite z najmanj petminutno osredotočenostjo na svoja hrepenenja, cilje in namere. Udobno se namestite, zaprite oči in vizualizirajte svoje cilje, kot da so že uresničeni. Občutite čustva, ki vas prevevajo ob tem. Predstavljajte si, da se vaš dan odvija natanko tako, kot si želite.
Da bi se nam izpolnile želje, sledimo dnevnim ritualom. FOTO: Guliver/Getty Images
Da bi se nam izpolnile želje, sledimo dnevnim ritualom. FOTO: Guliver/Getty Images

Poleg tega vsak dan uporabljajte pripomočke za ohranjanje vizije – zvezek vizij, dnevnik hvaležnosti in afirmacije, saj bo to še okrepilo energijski naboj želje in jo napravilo še bolj otipljivo. Zavežite se rednemu sledenju tem praksam, naj postanejo del vašega življenja.

Čez dan opazujte, kolikokrat skrenete s prave poti in vam misli zablodijo v smer, ki ni usklajena z vašo namero. Vsakokrat, ko se tega zavedate, jih zavestno preusmerite. Svoja čustva in misli morate nenehno usklajevati z energijskim nabojem vizije, ki bi jo radi pritegnili.

Poskrbite, da vnašate v življenje drobna veselja in ohranjate pozitivna pričakovanja. Zavedajte se pomena hvaležnosti na vseh življenjskih področjih. Vsak dan si vzemite čas in se povežite z univerzalnim virom, hkrati pa se lotite akcije v skladu s svojim ciljem oz. željo. Delujte po svojih idejah in impulzih. Zaupajte intuiciji in čustvom.

Bodite pozorni na odzive in povratne informacije, ki jih prejemate od vesolja. Držite se dnevnih korakov k uresničitvi. Zavedajte se, da v vašem življenju deluje zakon privlačnosti. Zahvalite se za vsak znak in dokaz, da deluje. Bolj ko se zavedate, da deluje, bolj bo namreč deloval.

V resnici je vse povsem preprosto. Ohranjajte vizijo, ki ste jo ustvarili za prihodnost, in delujte skladno z njo na vsakem koraku. Vsa svoja dejanja uskladite z višjim smislom in ohranite čiste namene.

Pritegnili boste nenavadne in čudovite reči. Ne bojte se, zabavajte se in bodite pripravljeni tvegati. Napredujte z zaupanjem v smeri svojih sanj. Ne verjemite le, da so mogoče, ampak da se že odvijajo. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije