DUHOVNI ZAKONI

Odnos ima skupno energijsko polje

Vsak odnos nekaj prinaša, se nam pomaga razvijati, sprostiti. Vsi ljudje v vašem svetu se vibracijsko ujemajo z vami.
Fotografija: Tudi s prijatelji smo povezani, da se lahko učimo drug od drugega in tako rastemo. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Tudi s prijatelji smo povezani, da se lahko učimo drug od drugega in tako rastemo. FOTO: Guliver/Getty Images

Najprej razmislite, kdo naseljuje svet okoli vas. Kakšni ljudje so vaši prijatelji, sodelavci, partner? Če imate srečo, so zaupanja vredni in ljubeči ljudje, ki imajo čas za vas in delujejo v vaše dobro. Znajo sklepati kompromise, prilagodljivi so in vas razumejo. Lahko pa ste obdani z ljudmi, ki se vidijo kot žrtve, pijavkami, maščevalnimi in jeznimi, zadržanimi ali manipulativnimi posamezniki.
Vsak par se tudi energijsko poveže, da bi si pomagala razdelati vzorce in blokade.
Vsak par se tudi energijsko poveže, da bi si pomagala razdelati vzorce in blokade.

Vedeti morate, da vam vsak odnos nekaj prinaša. Nekateri ljudje delijo z nami določena zanimanja, potrjujejo naše talente in se nam pomagajo razvijati. Drugi nas učijo pomembne lekcije. Tretji vam predstavljajo nove ideje in možnosti. Spet četrti so v našem življenju zaradi druženja in sprostitve. Naporni odnosi so lahko namenjeni temu, da nas osvobodijo nezdravih čustvenih navad ali da z njimi razrešimo karmično lekcijo. Odnosi obeh vrst pospešijo naš duhovni razvoj, saj se lahko v ogledalih, ki nam jih nastavljajo, jasno vidimo.
 

Eno polje


Ko dva človeka združita svoji vibraciji oziroma energijski polji, nastane intenzivna resonanca, s katero lahko hitreje očistite nezdrava čustva in zakoreninjene vzorce. Njuni polji namreč ob vzpostavljanju odnosa prodreta drugo v drugo in se združita. Vsak tako nosi to skupno polje, ki vsebuje kombinacijo zgodovine, talentov in potencialov obeh oseb.
In s kom sploh vzpostavimo odnos?

Ljudje v našem življenju se po frekvenci ujemajo z nami. Če se z nekom popolnoma ujemamo, a tudi če nas nekdo čustveno vznemirja in razburi, se za tem skriva podoben frekvenčni vzorec, kot ga imate sami. Vsi ljudje v vašem svetu se namreč vibracijsko ujemajo z vami, pojavite se v njihovem in oni v vašem svetu zaradi skupnega namena odnosa.

Ko s takim človekom prideta skupaj, se vajini osebni polji zlijeta skupaj in nastane polje odnosa, ki odseva vajine skupne izkušnje. Ljudje z močno različnim vibracijskim vzorcem, ki imajo tudi sicer malo skupnega, se ne pojavljajo v življenjih drug drugega. To pomeni, da ne privlačimo tistega, kar hočemo, ampak tisto, kar smo mi sami.

V vsakem odnosu in vsakem trenutku tega skupna tema nagovarja obe osebi. Če je denimo eden od partnerjev pol leta službeno odsoten, drugi pa mu očita, da mu to vzbuja občutek zapuščenosti, se oba ukvarjata s temo neodvisnosti in osebnega prostora. Vsaka tema se torej tiče obeh oseb v odnosu!
 

Enako privlači enako ali nasprotno?


Kaj se torej energijsko dogaja v odnosih? Vsak ima svoje osebno polje, ki odseva njegovo osebno vibracijo. Ljudje s podobno frekvenco, oziroma ko imajo duše podobno naravno resonanco, se torej preprosto pojavijo v našem življenju. Ko se resonanca spremeni, pa izginejo iz njega. Odnose vedno vzajemno ustvarjamo in prekinjamo, za to sta vedno odgovorni obe vpleteni osebi.
Vsak par se tudi energijsko poveže, da bi si pomagala razdelati vzorce in blokade.
Vsak par se tudi energijsko poveže, da bi si pomagala razdelati vzorce in blokade.

Lahko se zanesete na to, da če vaša duša želi, da se nekdo pojavi v vašem življenju, se bo to zgodilo. Če je čas, da spoznate življenjskega partnerja ali povečate število poslovnih strank, bo vaša duša to uredila. Čiščenje nezdravih čustvenih navad, zavedanje svojih želja in osredotočanje čustvene in miselne pozornosti na ta cilj lahko sicer pospeši proces.

Toda drži tudi obratno: če vaša duša ne potrebuje zveze, vam je ne bo prinesla nobena pozitivna afirmacija. Če vas nekdo močno privlači – ljubimec, učitelj, prijatelj –, je to morda zato, ker si oba želita počistiti svoje blokade in vzorce. Močno seksualno privlačnost na začetku odnosa povzroči adrenalin, toda odnos kljub temu vedno vsebuje tudi sporočilo oziroma lekcijo. Hiperaktivno osebo privlači nekdo stabilen, ki ga uravnovesi. Če vas privlači določena lastnost ljubimca, morate verjetno delati na tem delu sebe. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije