NUMEROLOGIJA

Kako ga najhitreje omrežiti

Njegovo rojstno število kaže, kakšno žensko išče. Odkrijte, kako ga boste to poletje najlaže zapeljali.
Fotografija: Devetke boste najlaže ujeli na dobro hrano. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Devetke boste najlaže ujeli na dobro hrano. FOTO: Guliver/Getty Images

Pripadniki določenega števila življenjske poti imajo kar več skupnih lastnosti, odzivajo se na podobne strategije zapeljevanja in iščejo podoben tip ženske. Če poznate njegov datum rojstva, lahko odkrijete, kako morate ravnati z njim, da se bo do ušes zaljubil v vas. Preprosto seštejte vse številke njegovega rojstnega datuma – 12. 8. 1977 = 1 + 2 + 8 + 1 + 9 + 7 + 7 = 35 = 3 + 5 = 8 – ter odkrijte, kako se mu boste približali.

Število 1: Če boste v ljubezensko prizadevanje od 9. do 11. avgusta vpletli veliko nežnosti in romantike, se vam bo težko upiral. Nikakor pa ne računajte na hiter uspeh. Enke so včasih prave neosvojljive trdnjave, zato pazite, da vam ne bo prej pošla volja. Tudi premislijo si lahko, zato boste morali zvito uporabiti vse svoje čare.

Število 2: Če vas romantične okoliščine ne zanesejo pogosto in čustva večinoma prepletate z razumom, bo užival v vaši bližini. Dvojke morajo imeti vedno vse pod nadzorom in nikoli ne skačejo v neznano. Pokazati mu boste morali, da je ljubezenska pogodba z vami tudi razumna in koristna odločitev, zato bodita najprej prijatelja.

Število 3: Potrudite se, da vas bo opazil – blestite v vsej poletni zagorelosti, ne pozabite pokazati, da vam ugaja športna rekreacija (morda bi ga lahko izzvali celo k tekmovanju). Na začetku se pretvarjajte, da vas sploh ne zanima. Šele na tretjem zmenku mu pustite otipati, kako mehka kolena imate v resnici …

Število 4: Ne bo se vam treba pretirano truditi, če si boste dali opravka z njim v začetku drugega avgustovskega tedna. Neustavljivo ga boste privlačili, če boste spontani, iskrivi in pokazali svojo živahno plat. Zato bodite čim bolj naravni, raje simpatično skuštrani kot preveč naličeni. Navidezno močnejših žensk se utegne namreč prestrašiti.

Zaigrajte na prave strune in odkrijte pravo strategijo za pot do njegovega srca glede na njegovo število življenjske poti. FOTO: Guliver/Getty Images
Zaigrajte na prave strune in odkrijte pravo strategijo za pot do njegovega srca glede na njegovo število življenjske poti. FOTO: Guliver/Getty Images


Število 5: Čisto na začetku pazite, da se ne boste zapletli v kak ljubezenski trikotnik, ki bi vam povzročil nemalo težav, saj so petice znani zapeljivci, ki imajo vedno več želez v ognju. Bodite previdni, zapeljujte ga postopoma, nato pa se odmaknite in ohladite. To ga bo spravilo ob pamet in on bo začel loviti vas.

Število 6: V zadnjih dveh avgustovskih tednih bodo z osvajanjem šestic težave. Ne marajo namreč površnih odnosov in bežnih srečanj, energije pa bodo pogojevale prav takšne razmere. Predvsem bodo padali na nežne in romantične ritme, zato takrat naredite prvi korak. Bodite sprva skrivnostni in rahlo zadržani, saj ga boste s tem razvneli.

Število 7: Vso drugo polovico avgusta bodo sedmice izjemno dojemljive za zapeljevanje, saj jim bo primanjkovalo značilne samozavesti. Zato mu čim bolj pihajte na dušo in ga hvalite, nato pa pustite, da kot pravi kavalir on osvoji vas. Za osvajanje bodo primerni tudi dnevi od 23. do 26. avgusta, predvsem če boste dajali prednost erotiki.

Število 8: Ne boste imeli lahkega dela, če mu boste hoteli ukrasti srce v prvi polovici avgusta. Glejte, da bosta čim več sama, saj mu, razen nekaj dni, ne bo do družbe. Okrog 18. avgusta bo še najbolj dovzeten za ljubezenske igrice. Pustite ga v dvomih in mu namignite kakšno nespodobno povabilo, o katerem bo še dolgo premleval.

Število 9: Devetke bodo ves avgust ljubezensko precej vodljive, najbolj jim bodo ugajale nežnosti, spodbude in seveda pohvale, predvsem 10. avgusta. Osvajalska akcija vam zanesljivo ne bo spodletela, tudi če se ga boste lotili v zadnjem avgustovskem tednu. Ker gre pri devetkah ljubezen skozi želodec, bo najbolje, da mu kaj dobrega skuhate ali ga povabite na piknik ali romantično večerjo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije