IDOL

VIDEO: Peter Prevc: Ne morem več

Objavljeno 18. marec 2016 13.06 | Posodobljeno 18. marec 2016 13.22 | Piše: Mo. S.

Otrokom, ki jim ni mogel podeliti avtograma, se je opravičil.

PLANICA – Slovenski športni praznik se nadaljuje. Ob 15.15 je v Planici na sporedu nova preizkušnja, ob kateri bo uživalo na tisoče Slovencev, Peter Prevc pa se je dopoldne že oglasil na facebooku. »Vrhunsko, eno zmago danes že imamo,« je sporočil ob novici, da so njegove smuči na dobrodelni dražbi prodali za kar 45 tisoč evrov.

Posvetil se je otrokom

V četrtek, ko je na planiški velikanki slavil 14. zmago v tej sezoni, je veliko pozornosti posvetil tudi otrokom, ki so svojega idola prišli spodbujat, se z njim fotografirat in ga prosit za podpis. A vseh ni mogel razveseliti, tako da se jim je na facebooku še isti dan opravičil, ker vsem ni mogel podeliti avtogramov. Vseeno pa je za njim odličen začetek v Planici, je dodal.

Tekmo bomo na našem portalu spremljali v živo.

Časa za vse pač nima, kar je nazorno pokazal tudi novinarjem. Na Televiziji Slovenija so objavili zanimiv posnetek, na katerem je odgovarjal na vprašanja, nato pa kar naenkrat dejal: »Ne morem več.« Obrnil se je in odšel nazaj k mladim nadobudnežem, ki so ga vztrajno čakali in nato tudi dočakali.

Oglejte si posnetek:

Deli s prijatelji