NE VDA SE

VIDEO: Lindsey Vonn, snežna terminatorka

Objavljeno 28. februar 2016 18.25 | Posodobljeno 28. februar 2016 18.27 | Piše: T. Pa.

Njen posnetek priprav na tekmo ni za občutljive želodce.

Vinjete za leto 2016.

SOLDEU – Američanka Lindsey Vonn je dan po padcu na superveleslalomuimage in mikroskopskem póčenju kosti v levem kolenu danes dokazala, da je prava terminatorka. Lindsey je vodila po prvem delu alpske kombinacije za svetovni pokal alpskih smučark v Soldeuu v Andori, končala pa je na 13. mestu.

Včeraj je po padcu na svojem facebooku objavila fotografijo kolena in pod njo zapisala, da se odloča, ali bo danes nastopila ali ne. Mnogi so ji svetovali, naj svojega zdravja ne tvega, vendar pa trma nasvetov ni poslušala.

image

Še pred današnjo tekmo je objavila posnetek, ki ni za občutljive želodce. Pokazala je, kako so ji z ogromno injekcijo odstranili kri iz kolena, in naznanila, da se bo napotila na hrib, nato pa videla, kako se bo počutila. Čeprav je prosila, naj ji zaželijo srečo, te očitno ni potrebovala, saj je najbolje opravila superveleslalomsko preizkušnjo, na koncu pa je pristala na 13. mestu in tako povečala svojo prednost v skupnem seštevku svetovnega pokala pred Švicarko Laro Gut, ki je danes odstopila.

Deli s prijatelji