VRNITEV

Tina pozor, Lindsey Vonn je spet zdrava

Objavljeno 19. november 2012 12.16 | Posodobljeno 19. november 2012 12.18 | Piše: D. P., STA

»Očitno je, da se vrnitve na sneg veseli kot mali otrok.«

Američanka Lindsey Vonn.

VAIL – Štirikratna zmagovalka svetovnega pokala v alpskem smučanju Lindsey Vonn je ekspresno odpravila zdravstvene težave in je že na snegu. Konec tedna je trenirala v Vailu, za zdaj pa v ameriškem taboru nočejo napovedovati, ali bo nastopila na tekmah v tehničnih disciplinah v Aspnu ali pa bo tako kot v Leviju slalom tekmi v veleslalomu in slalomu izpustila.

Za vikend trenirala

Olimpijska in svetovna smukaška prvakinja je v soboto le prosto smučala, v nedeljo je trenirala veleslalom, za danes pa je napovedala superveleslalomski trening.

»Svojega znanja zagotovo ni izgubila, a pozna se ji, da ji manjka energije, bolezen, čeprav kratka, je svoje opravila. A prepričan sem, da bo hitro napolnila baterije in se vrnila na zmagovalno raven. O tem, kdaj bo to, še ne moremo govoriti, delamo iz dneva v dan,« je dejal trener tehničnih disciplin v ameriški reprezentanci Roland Pfeifer in dodal, da je smučarka odlično razpoložena in da se je na treningu zelo zabavala. »Očitno je, da se vrnitve na sneg veseli kot mali otrok.«

Deli s prijatelji