PRESENETLJIVO PISMO

Tina Maze se je odločila: Prihodnjo sezono ne bo smučala

Objavljeno 07. maj 2015 10.45 | Posodobljeno 07. maj 2015 12.36 | Piše: P. Pa.

Za Tino Maze prihodnjo sezono zagotovo ne bomo navijali.

Že ko zjutraj vidimo Tino, vemo, kako bo, pravi Nežka Poljanšek.

Tina Maze se je odločila in sporočila, da se mora po 16 letih tekmovanja v vseh disciplinah spočiti. To pomeni, da v prihodnji sezoni Tina zagotovo ne bo tekmovala, čas pa bo namenila tudi dokončanju študija. Svojo odločitev je navijačem in oboževalcem naznanila kar prek facebooka. Kaj je napisala, pa si preberite spodaj.

Dragi športni prijatelji in navijači,

ker še nisem uradno naznanila mojih načrtov za prihodnost, se mi zdi, da je primerno, da o tem povem več s tem sporočilom.

Po šestnajstih dolgih in uspešnih sezonah, ko sem trenirala in tekmovala v vseh disciplinah, mislim, da moje telo in um potrebujeta daljši počitek kot po navadi. Vzela si bom leto dni premora, preden sprejmem nadaljnje odločitve.

Čas bom izkoristila tudi za to, da dokončam diplomo, nekaj pa ga bom namenila tudi marketingu in komunikacijskim aktivnostim s partnerji, Stöckli, Milka, Fila, Alpina Watches, I Feel Slovenia, Zlatarna Celje, ter drugim projektom, ki jih imam v mislih.

Na tem mestu bi se vam rada iskreno zahvalila za veliko podporo v vseh teh letih. Upam, da razumete in spoštujete mojo odločitev.

O nadaljnjem razvoju dogodkov vas bom obveščala.

Želim vam lepo poletje.

Iskreno Vaša,

Tina

 

Deli s prijatelji