NAGRADNA AKCIJA

Super akcija Novic: osebno spoznajte Petra Prevca in druge orle!

Objavljeno: 10.03.2016 00:00Posodobljeno: 10.03.2016 00:00

Ste si vedno želeli osebno spoznati in stisniti roko Petru Prevcu in preostalim slovenskim orlom? Potem sodelujte v naši akciji in morda boste prav vi v spremstvu še dveh prijateljev obiskali in spoznali naše skakalne reprezentante.

Spoznavno srečanje s Petrom Prevcem in preostalimi skakalci si lahko priborite, če boste pravilno odgovorili na nagradno vprašanje, ki ga najdete spodaj. Verjamemo, da ne bo pretežko. Sodelujete lahko vse do vključno torka, 15. marca.

16. 3. 2016 Nagradne igre je konec. Objavljamo srečnega nagrajenca! To je Janko Barle iz Mengša.

Pod katerim gorovjem se razprostira Planica?

Označite, če se strinjate s pravili sodelovanja v nagradnem glasovanju. S potrditvijo tega obvestila dovoljujete, da Delo d.o.o. posredovane osebne podatke uporablja in shranjuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Udeleženec dovoljuje, da Delo d.o.o. navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za statistično obdelavo, segmentacijo kupcev, obdelavo preteklega nakupnega vedenja, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, obveščanje kupcev o morebitnih napakah na izdelkih, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, revij, vabil na dogodke organizatorja in partnerskih podjetij organizatorja ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter zbiranje naročil oziroma, da posredovane podatke uporabi za neposredno trženje. Navedene osebne podatke lahko Delo d.o.o. hrani in obdeluje do pisnega preklica privolitve udeleženca. Posameznik lahko v skladu s 73. členom ZVOP-1 kadarkoli pisno zahteva, da Delo d.o.o. trajno ali začasno preneha uporabljati posredovane osebne podatke za namene neposrednega trženja, pri čemer je Delo d.o.o. na svoje stroške dolžno v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem v nadaljnjih 5-ih dneh pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval. Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z ZVOP-1 in Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot).
PriponkaVelikost
Pravila in pogoji za sodelovanje315.92 KB

Predstavitvene informacije