SP DIVIZIJE 2

Risinje se selijo v slabšo kakovostno skupino

Objavljeno 12. april 2013 16.30 | Posodobljeno 12. april 2013 16.30 | Piše: STA, S. U.

Na prvenstvu četrtega kakovostnega razreda so slovenske hokejistke doživele štiri poraze.

Slovenska ženska hokejska reprezentanca na svetovnem prvenstvu divizije 2 (skupina A).

AUCKLAND – Slovenska ženska hokejska reprezentanca je tudi na svoji četrti tekmi na svetovnem prvenstvu divizije 2 (skupina A) na Novi Zelandiji doživela poraz. Tokrat je Slovenijo na prvenstvu četrtega kakovostnega razreda premagala še Avstralija s 7 : 3, s čimer je že pred zadnjo tekmo jasno, da so Slovenke nazadovale še za en kakovostni razred.

Na zadnji tekmi se bodo slovenske hokejistke pomerile z Novo Zelandijo, a že zdaj je jasno, da bodo naslednje leto nastopale v slabši skupini. Slovenke bi morale na današnji tekmi osvojiti vsaj točko, če bi hotele še imeti upanje na boj za obstanek na zadnjem srečanju.

Katere igralke zastopajo Slovenijo?

Na prvenstvu četrtega kakovostnega razreda Slovenijo pod vodstvom selektorja Acija Ferjaniča zastopajo vratarki Hedvika Korbar in Ines Confidenti, branilke Nadja Vakaričič, Mojca Duh, Metka Manfreda, Nina Lončar, Patricija Usnik, Suzana Hafner ter napadalke Pia Pren, Tea Lahajnar, Laura Deisinger, Sergeja Zimšek, Irena Kraner, Ina Prezelj, Tamara Lepir, Ana Pršina, Urša Pazlar, Eva Dukarič, Kaja Zajfrid in Katja Biščak.
 

Deli s prijatelji