EBEL

Reprezentant Rodman poškodovan

Objavljeno 11. februar 2015 19.58 | Posodobljeno 11. februar 2015 19.58 | Piše: STA, T. L.

Rodmanu so morali že v prvi tretjini pomagati z ledu, potem ko jo je skupil v boju z več tekmeci Innsbrucka in dobil udarec s palico po kolenu.

Marcel Rodman.

CELOVEC – Slovenski hokejski reprezentant Marcel Rodman se je na prvi klubski tekmi za Celovec po reprezentančnem premoru, ko je z izbrano vrsto igral na turnirju na Dunaju, poškodoval. Za zdaj še ni znano, kako resna je poškodba noge 33-letnega slovenskega napadalca.

Rodman se je poškodoval na torkovi tekmi 1. kroga drugega dela lige EBEL proti Innsbrucku, ki jo je njegov KAC dobil kar z 8 : 0. Rodmanu so morali že v prvi tretjini pomagati z ledu, potem ko jo je skupil v boju z več tekmeci Innsbrucka in dobil udarec s palico po kolenu. Za spletno stran Šport TV je izkušeni slovenski napadalec pojasnil, da so prve ocene zdravniške službe še skope, ima pa poškodovan živec, okrevanje bi lahko trajalo od treh dni do treh mesecev.

Celovški klub je na svoji strani sporočil, da poškodba ni tako huda, kot so se bali sprva, več podrobnosti pa naj bi razkril zdravniški pregled.

Deli s prijatelji