OGLASNO SPOROČILO

Preizkusi zimske novosti pri Salomonu

Objavljeno 23. december 2015 09.00 | Posodobljeno 23. december 2015 09.00 | Piše: B. K.

Prijavi se na Salomon brezplačni smučarski test in pridobi 20-odstotni popust za smučarsko vozovnico.

imageSalomon predstavlja nove revolucionarne pristope k oblikovanju smuči in tudi letos so za vas pripravili obilo novosti. Zavedajo se, da je težko slediti vsem novim trendom na trgu, še težje pa se je odločiti za primeren nakup med poplavo najrazličnejših modelov in proizvajalcev smuči. Da bi vam to izbiro olajšali, bodo letos organizirali številne smučarske teste po vsej Sloveniji in nekaj tudi v tujini, kjer boste smuči lahko preizkusili na terenu, pri izbiri najprimernejšega para pa vam bodo pomagali izkušeni Salomonovi svetovalci. Poleg vsega si lahko ob spletni prijavi priskrbite tudi 20 % popusta* na smučarsko vozovnico.

NOVOSTI – UREJENI TERENI

Najhitrejši boste na smučarskem testu lahko preizkusili povsem nove smuči X-MAX, kjer so združene kombinacije najboljših tehnologij, uporabljenih v svetovnem pokalu, hkrati pa se ponašajo z izjemno enostavno vodljivostjo in udobjem. Gre za izdelek Salomonovega tekmovalnega oddelka, ustvarjen s pomočjo prvakov, inženirjev in oblikovalcev, ki svoje znanje in izkušnje vlagajo v razvoj najboljših smuči. Najboljše lastnosti smuči X-MAX pa so zdaj dosegljive tudi širšemu krogu smučarjev, in sicer z linijo X-PRO. V razvoj teh smuči je Salomon vključil vse svoje najboljše tehnologije iz razvojnega oddelka ter tako pripeljal izjemnost in vrhunsko izvedbo tudi rekreativnim smučarjem. Sistem POWERLINE v kombinaciji s plastjo titanove plošče poskrbi, da boste smuči kontrolirali brez večjega napora in se ob tem počutili varno. Da bo prehajanje med zavoji enostavno in igrivo, poskrbi CARVE ROCKER, tehnologija SEMI TWIN TAIL zadnjega dela smuči pa vam bo odpustila marsikatero napako in omogočala nadzor nad smučmi tudi takrat, ko boste že utrujeni.

image

 

NOVOSTI – ALL MOUNTAIN

Ljubitelji urejenih prog, ki vseeno radi zavijete v svež pršič, boste prav gotovo z veseljem preizkusili zelo priljubljeno serijo ALL MOUNTAIN smuči X-DRIVE. Gre za najbolj natančne in vsestranske smuči ALL MOUNTAIN doslej. Odlikujeta jih natančnost in stabilnost v zavoju, hkrati pa so okretne in lahko vodljive. Pri Salomonu so s tem dosegli brezkompromisne zmogljivosti na urejenih terenih ter izjemno lahkotno manevriranje na neurejenih podlagah. Končni rezultat pa je serija smuči, s katerimi se lahko samozavestno in odločno podate po hribu navzdol, ne glede na težavnost snežne podlage, ki je pred vami.

image

 

NOVOSTI – ŽENSKE SMUČI

Salomon že vrsto let posveča veliko pozornosti razvoju ženskih smuči. Njihov cilj pa ni samo razvoj za tiste, ki novo tehniko karving smučanja šele osvajajo, ampak želijo zadovoljiti tudi odlične rekreativne smučarke, ki od smuči zahtevajo več! Najzahtevnejše smučarke, ki zahtevajo brezkompromisen oprijem, odličen stik s podlago, hkrati pa mirnost v zavoju in enostavno vodljivost, bodo posegle po modelu W-PRO SW.

image

Vse najboljše lastnosti in tehnologije smuči W-PRO SW pa so zdaj združene v povsem novi liniji ženskih smuči, namenjenih rekreativkam, ki rade uživajo na snegu ves dan, obenem pa dajo veliko poudarka lepemu videzu! Skupni imenovalec novih smuči je izjemna stabilnost, lahka vodljivost v zavojih, nizka teža in varen občutek vsak trenutek, ne glede na snežne razmere!

image

image

image

To so le nekatere od novosti, ki jih Salomon pripravlja za prihajajočo zimsko sezono. Več o smernicah, tehnoloških novostih, prenovljenih dizajnih in še veliko drugega lahko preizkusite na vašem najbližjem smučišču. Testirajte nove smuči Salomon in se prepustite izkušeni ekipi Salomona, ki vam bo svetovala pri pravilni izbiri opreme ter z dodatnimi nasveti olajšala izbor!

 

Salomon smučarski testi:

image

*Vsak, ki se prijavi na Salomonov smučarski test na spletni strani, prejme na mestu dogajanja kupon za 20 % popusta na dnevno smučarsko vozovnico, ki ga lahko unovči pri naslednjem obisku smučišča. **Na tem smučišču popust pri prijavi ne velja

 Prijavi se TUKAJ, več informacij na: www.salomon.com/si.

 

Deli s prijatelji