RAZOČARANJE

Osorna Tina: Ni res, da sem prišla po pet medalj

Objavljeno 13. februar 2015 00.45 | Posodobljeno 13. februar 2015 08.06 | Piše: Ma. F.

Naši šampionki je utrujenost prišla do živega.

BEAVER CREEK – Boj za medalje na veleslalomski preizkušnji v Beaver Creeku se ni izšel po pričakovanjih naše šampionke Tine Maze, ki je na koncu zasedla peto mesto. K trem osvojenim medaljam torej ni dodala še četrte, novo priložnost za to pa bo imela na slalomski preizkušnji v soboto.

Glavna cilja smuk in slalom

Črnjanka je čutila utrujenost, v pogovoru z novinarjem Televizije Slovenija je to povedala, njeno razočaranje pa je bilo moč čutiti tudi v njenih odgovorih.

»Že v prvi vožnji sem naredila preveč napak. Bilo je zahtevno. Čutila sem utrujenost,« je za Televizijo Slovenija Tina povedala po drugi vožnji. Ko jo je novinar povprašal, kako se počuti, ko ji je četrta medalja spolzela iz rok glede na to, da si je želela na svetovnem prvenstvu osvojiti kar pet medalj. »Sem prav zadovoljna, da me nehate to spraševati,« je odgovorila osorno. »Ni res, da sem prišla po pet medalj,« je še povedala. Dodala je, da sta smuk in slalom njena glavna cilja za medaljo in da bi bila pač neumna, če ne bi izkoristila priložnosti v preostalih disciplinah.

»Prazna sem«

»Občutki danes niso bili dobri. Prazna sem. Želela sem bolj napadati v drugo, ampak ko si v takem stanju je težko dati več od sebe,« pa je povedala za Radio Slovenija in dodala, da je bila veleslalomska preizkušnja zanjo mučenje in borba. Pojasnila je še, da njeno razpoloženje niha iz dneva v dan in da pač pridejo taki dnevi.

Deli s prijatelji