AGONIJA ZMAJEV

Ograjenšek razočaran zapušča Telemach Olimpijo

Objavljeno 30. maj 2014 12.34 | Posodobljeno 30. maj 2014 12.37 | Piše: Rok Tamše

Eden najboljših hokejistov Telemach Olimpije odhaja zaradi neizplačanih plač od decembra 2013 in ignoriranja vodstva kluba.

LJUBLJANA – Po reprezentantu Mihi Verliču HDD Telemach Olimpijo zapušča še en odličen igralec. Dvaindvajsetletni napadalec Ken Ograjenšek je zaman čakal na odgovor vodstva kluba ob pozivih na izplačilo zaostalih obveznosti.

Danes je Ograjenšek sporočil: »Po temeljitem premisleku sem se odločil, da prekinem pogodbo s HDD Telemach Olimpijo zaradi neizpolnjevanja pogojev v pogodbi. Zadnje plačilo v sezoni sem prejel za mesec november 2013. Dne 20. 5. 2014 sem upravo kluba ponovno, tokrat pisno opomnil na neizpolnjevanje obveznosti iz pogodbe. Ker se do postavljenega roka niso odzvali na poziv, da poravnajo obveznosti, sem dne 28. 5. 2014 odstopil od pogodbe in jo štejem za razdrto. O tem sem pisno obvestil tudi Hokejsko zvezo Slovenije. Zahvaljujem se strokovnemu vodstvu HDD Telemach Olimpije in soigralcem za dosedanje sodelovanje, navijačem in simpatizerjem pa za podporo s tribun.«

Predsednica odstopila, direktor molči

Ta teden je s položaja predsednice HDD Telemach Olimpija nepreklicno odstopila Ditka Maučec. To je sporočila kar z izjavo po elektronski pošti. Obljubila je, da bo prihodnji teden pojasnila podrobnosti o svoji potezi.

V klubski pisarni je tako ostal edino direktor Matjaž Sekelj, ki pa se ne odziva na naše telefonske klice. Nič nenavadnega, če pa se ne odzove niti na pozive igralcev Telemach Olimpije ...

 

Deli s prijatelji