AKCIJA

Navijači Tini pomagali do talismana sreče

Objavljeno 24. januar 2013 16.14 | Posodobljeno 24. januar 2013 16.14 | Piše: STA, R. T.

Čelado vodilne smučarke sveta bo na svetovnem prvenstvu v Schladmingu krasila zanimiva risba.

MARIBOR – Priljubljenosti vodilne smučarke sveta Tine Maze se dobro zavedajo pri njenem osebnem pokrovitelju, prehranskem velikanu Kraft Foods. Korošica je eno izmed tako imenovanih Milkinih deklet. Tako kot ostale Milkine smučarske zvezde se je Črnjanka v iskanju svojega talismana sreče obrnila k svojim navijačem in navijačicam.

Čokoladna dekleta

Ekipo Milka Ski stars, ki jo sestavljajo Tina Maze, Maria Höfl-Riesch, Michi Kirchgasser, Šarka Zahrobska, Tessa Worley in Elena Curtoni, letos čaka prav posebna sezona. Poleg tekem svetovnega pokala se bodo med 4. in 17. februarjem za najboljšo alpsko smučarko na svetu pomerile tudi na svetovnem prvenstvu v Schladmingu.

Risba na Tinini čeladi

Milka, svetovno znana blagovna znamka čokolad in čokoladnih izdelkov, je izbrala zmagovalce natečaja za izbor talismana sreče, ki bo natisnjen na Tinini čeladi. Zmagovalec bo povabljen tudi v Schladming. Tam bo čelado osebno izročil Tini, ji zaželel srečo ter si nato veliko slovesnost ob odprtju in prvo tekmo prvenstva v živo ogledal s tribune VIP.

Zmagala je narisana podoba dekleta, ki prepeva v smučarskih čevljih in s slovensko zastavo v rokah, na sebi pa nosi majico z napisom Not your business (ni vaša stvar).

Mazetova je na dobri poti k osvojitvi velikega kristalnega globusa, na svetovnem prvenstvu v Schladmingu bo branila naslov svetovne prvakinje v veleslalomu.

Letos je v boju za prvi veliki kristalni globus v zgodovini slovenskega alpskega smučanja v izjemnem vodstvu, saj drugouvrščena Nemka Maria Höfl-Riesch za njo zaostaja že 718 točk.

Deli s prijatelji