NAGRADNA AKCIJA

Kdo ve: na katerih smučeh postavlja Peter Prevc rekordne daljave?

Objavljeno: 11.03.2016 00:00Posodobljeno: 23.03.2016 17:14

Naša nova nagradna akcija v sklopu praznovanja poletov v Planici: odgovorite na nagradno vprašanje in si priigrajte smučke s podpisi naših orlov.

Nagradna igra poteka do ponedeljka, 21. marca. Srečnemu izžrebancu bomo podarili smučke, tiste ta prave, ki so že bile v zraku, s podpisi naših skakalnih asov.

 

Obvestilo uredništva (23. 3.): nagradna igra je končana. Srečni dobitnik smuči je Marjan Širaj, Ljubljana

Na smučeh katerega proizvajalca postavlja Peter Prevc rekordne daljave?

Označite, če se strinjate s pravili sodelovanja v nagradnem glasovanju. S potrditvijo tega obvestila dovoljujete, da Delo d.o.o. posredovane osebne podatke uporablja in shranjuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Udeleženec dovoljuje, da Delo d.o.o. navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za statistično obdelavo, segmentacijo kupcev, obdelavo preteklega nakupnega vedenja, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, obveščanje kupcev o morebitnih napakah na izdelkih, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, revij, vabil na dogodke organizatorja in partnerskih podjetij organizatorja ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter zbiranje naročil oziroma, da posredovane podatke uporabi za neposredno trženje. Navedene osebne podatke lahko Delo d.o.o. hrani in obdeluje do pisnega preklica privolitve udeleženca. Posameznik lahko v skladu s 73. členom ZVOP-1 kadarkoli pisno zahteva, da Delo d.o.o. trajno ali začasno preneha uporabljati posredovane osebne podatke za namene neposrednega trženja, pri čemer je Delo d.o.o. na svoje stroške dolžno v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem v nadaljnjih 5-ih dneh pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval. Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z ZVOP-1 in Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot).
PriponkaVelikost
Pravila in pogoji za sodelovanje316.36 KB

Predstavitvene informacije