ODHOD

Ivo Jan z grenkobo zapušča Telemach Olimpijo

Objavljeno 08. april 2014 19.55 | Posodobljeno 08. april 2014 19.58 | Piše: Rok Tamše

Dosedanji trener hokejistov Olimpije bo po novem pomočnik trenerja avstrijskega moštva Graz 99ers, ki igra v ligi EBEL.

LJUBLJANA – Hokejisti Telemach Olimpije so ostali brez trenerja. Ivo Jan se je dogovoril z avstrijskim klubom Graz 99ers, da bo tam pomočnik glavnega trenerja, čigar imena v Gradcu še nočejo razkriti.

Jan nam je včeraj potrdil, da se z vodstvom ljubljanskega kluba sploh ni dogovarjal o morebitnem nadaljevanju ali prekinitvi sodelovanja, saj ga nihče ni povabil na pogovor.

Na naše vprašanje, ali sta mu predsednica kluba Ditka Maučec in direktor Matjaž Sekelj vsaj čestitala za osvojeni naslov slovenskega prvaka, je odgovoril: »Ne, z nobenim od njiju sploh nisem bil v stiku.« Jan ni hotel povedati, koliko plač mu dolguje HDD Telemach Olimpija. »Kolikor je, je preveč,« je bil kratek nekdanji reprezentančni napadalec.

Jan je postal trener zmajev sredi oktobra lani, ko je zamenjal Bojana Zajca. Olimpija se ni uvrstila v končnico lige EBEL, prejšnji teden pa je osvojila naslov državnega prvaka po dveh finalnih tekmah proti sekciji Hokejske zveze Slovenije, ki je v minuli sezoni tekmovala v ligi INL z imenom Team Jesenice.

Deli s prijatelji