SLALOM NA SLJEMENU

Hrvati šokirani: razburjena Tina vrgla smuči

Objavljeno 05. januar 2015 11.09 | Posodobljeno 05. januar 2015 11.09 | Piše: S. U.

Strokovni sodelavci Tine Maze so morali čakati pol ure, da se je smučarka umirila in opravičila.

ZAGREB – Tina Maze je včeraj na slalomu za svetovni pokal alpskih smučark na Sljemenu nad Zagrebom zasedla peto mesto in bila kljub temu, da je še vedno prepričljivo najboljša v skupnem seštevku pokala, zelo razočarana. Kako tudi ne, saj je pred tekmo govorila le o zmagi, druga mesta pa je niso zanimala. Razočaranje se je očitno preneslo tudi v ciljno areno, saj je Tina glasno razpravljala s svojo ekipo in z vso jezo vrgla smuči, poroča hrvaški 24sata.  

Naši sosedi so se prav tako vpraševali, ali bo zaradi dogodkov sledila denarna kazen. »To se gotovo ne bo zgodilo. Njena ekipa ve, kaj pričakovati. Veste, kakšna je njihova reakcija? Počakajo, da se ohladi, potem se ji približajo. Nato tudi ona ugotovi, da je pretiravala, in se opraviči celotnemu osebju,« je za omenjeni portal povedal eden izmed slovenskih športnih novinarjev. 

Včerajšnjo žensko tekmo si je po uradnih podatkih ogledalo vsega skupaj 8000 navijačev, ki so lahko uživali ob pogledu na predstave vrhunskih slalomistk v sončnem vremenu. Še drugič zaporedoma pa je krona sljemenske slalomske kraljice pripadla 19-letni ameriški olimpijski šampionki Mikaeli Shiffrin.

Deli s prijatelji